Herci z Hranice potešili fanúšikov na letnom festivale: Pozrite na tú nadupanú atmosféru!

Letná festivalová sezóna je v plnom prúde a fanúšikovia dobrej hudby si zatiaľ stále môžu so svojimi obľúbenými umelcami zaspievať a zabaviť sa bez obmedzení. Muzikou po dvoch rokoch pandémie ožil aj amfiteáter v Kokave nad Rimavicou, v ktorom sa v piatok a v sobotu uskutočnil dvojdňový festival. A my sme boli pri tom!

Amfiteáter v obci Kokava nad Rimavicou v okrese Poltár sa počas uplynulého víkendu stal dejiskom už 16. ročníka obľúbeného Kokava Festu. Pre pandémiu koronavírusu mali dva roky pauzu, no zábava sa teraz rozprúdila v o to väčšej sile. Návštevníci si mohli vychutnať hudobné hity slovenských i svetových hviezd.

Skôr než však odštartovali koncerty, bola pre všetkých prítomných pripravená autogramiáda s tvárami, ktoré poznáme z obrazoviek televízie JOJ. Svoje podpisy fanúšikom rozdávali členovia kapely Kandráčovci na čele s primášom Ondrejom Kandráčom, ale aj obľúbení herci zo seriálu Hranica (Vlado Roháč, Roman Mrázik, Jozef Pantlikáš, Peter Szollos) a regionálni reportéri Martina Rožaiová, Edita Hutková a Matúš Gavlák.

Kokava Fest Zdroj: joj.sk

Po skončení autogramiády odštartovali Kandráčovci svoj nadupaný koncert, počas ktorého sa azda otriasal celý región Malohont. Ako býva dobrým zvykom, na pódiu sa predstavila aj mama Ondreja Kandráča, známa folkloristka Monika Kandráčová. Počas viac než hodinového vystúpenia odzneli všetky najobľúbenejšie hity tejto kapely, ako aj notoricky známe slovenské ľudovky. Koncert uzavrela emotívna skladba Na Kráľovej Holi. Ľudové a folklórne piesne po zotmení na pódiu vystriedali legendárne hity z 90. rokov v podaní spevákov z La Bouche, Down Low a Milli Vanilli.