Lukáš Dóza o vtipných situáciách na nakrúcaní Hranice: Týmto totálne odrovnal aj režiséra!

Herci by vám vedeli rozhodne rozprávať o tom, aké je to náročné nesmiať sa počas nakrúcania vtipných scén. Na výrobách seriálov či filmov dokonca vzniká množstvo až bizarných situácií, ktorého nenechajú nikoho chladným. Svoje o tom vie aj Lukáš Dóza, ktorý nám prezradil jeho vtipnú historku z nakrúcania Hranice!

Aké to majú obľúbení herci z Hranice na nakrúcaní seriálu? Predsa len, ide o komediálny seriál a na jednotlivých scénach sa skrátka nedá nezasmiať sa. „Niekedy sa rozosmeješ logicky. Si tam už dlho, vzduch a tak ďalej, už ti z toho šibe samozrejme niekedy a vtedy dôjde taký ten záchvat smiechu, ale ty vieš, že treba točiť, lebo treba to dotočiť, je tam nejaký časový limit a tak ďalej. To je najhoršie pre herca, lebo ty vieš, že nemôžeš sa smiať a vtedy sa chceš najviac smiať,“ vysvetlil nám v profilovom rozhovore Lukáš Dóza, ako vníma tieto vtipné situácie na pľaci on.

Dokonca má aj jednu vtipnú historku, ktorá na výrobe seriálu rozosmiala všetkých. Ako farár sa totiž počas nakrúcania jednej zo scén zle prežehnal. „Raz som sa trošku pomýlil v prežehnaní a režisér hneď, že stop. A ja teraz, že cítil som, že niečo som asi ja pokašľal a režisér, že ty sa nevieš prežehnať a ja, že viem, viem, len som to domotal. No a to je tá situácia, keď sa chceš smiať a potom, samozrejme, to už išlo,“ dodal v rozhovore.

Ak vás zaujíma viac o Lukášovi Dózovi, jeho kapele, či zákulisných informáciách zo seriálu Hranica, pozrite si celý profilový rozhovor tu:

Sledujte seriál Hranica každý pondelok o 20:35 na JOJke!