Šimon sa nevzdáva a naplno to na Petru vybalí: Horúce bozky na policajnej stanici!

Svadba Petry a Kriša sa nezadržateľne blíži, no nie všetci ich opatrnej láske fandia. Šimon sa totiž nevie zmieriť s tým, že sa bude vydávať a tak robí všetko pre to, aby jej city zmiatol. A evidentne sa mu to aj darí…

Šimon Kováč je známy tým, že sa mu páčia ženské sukne a táto povesť ho dobehla aj v Krivom. Koniec koncov, práve pre „pošmyknutie“ sa v Bratislave s nesprávnou ženou ho prevelili do slovensko-ukrajinského pohraničia. A, len čo tam prišiel, zapáčila sa mu Petra, ktorú hneď začal baliť. Lenže mladá Stračinová je oveľa tvrdší oriešok, než si vôbec myslel. Nielenže dlhodobo odoláva jeho otvorenému zvádzaniu, ona sa dokonca dala dokopy s Krišom, s ktorým plánuje svadbu.

Hoci je ich sobáš na spadnutie a takmer všetci im fandia, nájdu sa aj takí, ktorí vidia, že v ich vzťahu akosi nie je všetko v poriadku. To je pre Šimona hotová voda na mlyn a rozhodol sa, že Petru zbalí, nech by sa dialo čokoľvek. Julo mu s tým tak trochu pomôže, keď ju zatkne a odvezie na policajnú stanicu. Tam si ju na pohovor vezme práve Šimon a bude jej tlačiť do hlavy také kaleráby, až sa hory budú zelenať. Aj keď je vidieť, že Petre jeho lichôtky padnú dobre, zvádzanie sa bude od nej viac-menej odrážať. Vtedy Kováč chytí za pačesy azda poslednú šancu a pobozká ju. Čo sa bude diať ďalej? Podarí sa Šimonovi konečne Petru získať alebo si práve vtedy uvedomí, že Kriša naozaj ľúbi?

Sledujte obľúbenú Hranicu každý pondelok a piatok o 20:35 na JOJke!

Tagy: Hranica