Pašeráci sa zmenia na pohrebákov: Zo Žeňovho divadielka na hranici pôjdete do kolien!

Pašeráci z obcí Krivé a Bereznyj majú pred sebou poslednú pašerácku akciu pred tým, než začnú s poctivou a hlavne legálnou prácou. Keďže to bude ich rozlúčková akcia, uskutoční sa pomerne teatrálne!

Petra sa pod tlakom od Kriša rozhodla, že rodiny z obcí Krivé a Bereznyj už viac nebudú pašovať. Namiesto toho sa začnú konečne venovať legálnej práci a spomedzi všetkých nápadov vybrala ten Daliborov s dentálnym turizmom. Keďže však rodiny nemajú počiatočný kapitál na rozbehnutie podnikania, museli sa pustiť do poslednej pašeráckej akcie. Kšeft im opäť dohodila Nina a ide o pašovanie elektronických cigariet. Nuž, a čo by to bolo za rozlúčkovú pašerácku akciu, ak by neprebehla poriadne teatrálne.

Aby tovar preniesli cez hranice čo najnenápadnejšie, chlapi sa rozhodli, že ho zbalia do rakvy. Keďže Žeňa získal licenciu na otvorenie pohrebníctva, majú aj potrebné papiere na prevážanie mŕtvol. Preto by nikomu ani len nenapadlo, čo sa v truhle v skutočnosti nachádza. A boli si stopercentne istí, že rakvu hraniční policajti otvárať nebudú. Z úcty k mŕtvemu. Nikto však nerátal s tým, že na hranici bude v tom čase slúžiť práve Julo Boban. Aby ho Žeňa okamžite zmiatol, predviedol také divadlo, že by si za tento výkon zaslúžil cenu. Podarí sa mu oklamať Jula a prevezú tovar tak, ako majú naplánované? Alebo sa zas niečo pokazí?

Sledujte obľúbenú Hranicu každý pondelok a piatok o 20:35 na JOJke!

Tagy: Hranica