Vážny rozhovor medzi Krišom a Petrou len deň pred svadbou: Toto fakt nevyzerá dobre!

Svadba Kriša a Petry je už naozaj za dverami. No zdá sa, že čím viac sa blíži, tým väčšie pochybnosti majú aj ženích, aj nevesta. Len deň pred svadbou si spolu sadnú a absolvujú vážny rozhovor!

Krišo a Petra sa mali radi od detstva a všetci si tak akosi mysleli, že jedného dňa sa dajú dokopy. Azda najviac si to prial práve mladý Brázda, na ktorom bolo po Petrinom návrate do Krivého od začiatku vidieť, že je do nej až po uši zamilovaný. Ich úprimný kamarátsky vzťah sa časom a pod vplyvom okolností zmenil na vzťah a obaja sa ani nenazdali a už začali plánovať svadbu. Všetko významne ovplyvnila a urýchlila aj Zorkina „akožesmrť“.

V závete totiž uviedla, že ak sa po jej smrti Petra nevydá, ich dom prepadne v prospech cirkvi. A tak sa mladí zaľúbenci poriadne poponáhľali. Už dlhšie je však cítiť, že títo dvaja nie sú úplne spriaznené duše. Často sa hádajú, pretože ich názory sa v mnohom rozchádzajú. Nuž, a čím viac sa svadba blíži, tým viac sú plní pochybností. Petra akosi pričasto myslí na Šimona, Krišo si zas začal podozrivo dobre rozumieť s Larisou. Mladá Stračinová si deň pred svadbou bude chcieť všetko vyjasniť a s Krišom budú mať vážny rozhovor o ich budúcnosti i trvácnosti ich vzťahu. Podarí sa im konečne všetko urovnať alebo zistia, že naozaj je lepšie vrátiť sa z kratšej cesty?

Sledujte obľúbenú Hranicu každý pondelok a piatok o 20:35 na JOJke!

Tagy: Hranica