Policajného psíka z Hranice si zamilovali všetci diváci: Viete, komu patrí tento havkáč?

Najprv si ho zamilovali všetci herci, štáb na nakrúcaní a teraz už aj televízni diváci. Reč je o majestátnom belgickom ovčiakovi, ktorý je jednou z postáv v seriáli Hranica. Viete, kto je hrdým majiteľom tohto havkáča?

Policajný tím z obľúbeného seriálu Hranica sa v najnovších častiach rozrástol o nového člena, ktorým je majestátny belgický ovčiak. Štvornohý krásavec však nie je pred kamerou iba nejakým doplnkom. V scenári totiž nemá napísané, ako sa hovorí, len také šteky, ale je plnohodnotným psím hercom. A niet divu, ide o trénovaného havkáča, ktorého hrdou majiteľkou je herečka Simona Kollárová.Úžasná skúsenosť pri spolupráci s TV JOJ nielen ako herečka, ale aj ako psia trénerka. Bola to naozaj veľká výzva zapojiť do projektu Hranica môjho Arta, ktorý je ešte stále vo výcviku, učí sa novým veciam a nebol od mala trénovaný pre film. Sama by som to určite nezvládla, preto obrovská vďaka patrí najlepšej psej trénerke a koordinátorke Sandre, ktorá Arta na nakrúcaní viedla,“ vysvetlila Simona.

Hranica - Simona Kollárová a Art Zdroj: TV JOJ

​Zaujímavosťou je, že psík tejto vyštudovanej kynologičky má vďaka účinkovaniu v Hranici slovenské prvenstvo. „Art je prvým belgickým ovčiakom, ktorý sa na Slovensku objaví v televíznom projekte. Som na neho hrdá.Nemenej zaujímavý je aj fakt, že chlpáč má ako správny herec pri náročných scénach aj svojho dabléra. „Nesmiem zabudnúť ani na Eimy, ktorá robila Artovi skvelého dabléra pri scénach, kde sme potrebovali jemnejší prejav,“ vysvetlila seriálová Petra Berková.

Hranica - Simona Kollárová, Art, Sandra a Eimy Simona Kollárová s trénerkou Sandrou, s Artom a s jeho dablérkou. Zdroj: TV JOJ

Sledujte obľúbenú Hranicu každý pondelok a piatok o 20:35 na JOJke!