Hana Gregorová ukázala svoju vianočnú výzdobu: Wau, toto je ako vystrihnuté z rozprávky!

V nedeľu sme na adventných vencoch zapálili prvú sviečku, pretože sa začalo kúzelné obdobie adventu. Práve prvá adventná nedeľa je dňom, počas ktorého ľudia začínajú svoje domovy pomaličky pripravovať na najkrajšie sviatky v roku. Urobila tak aj herečka Hana Gregorová, ktorá má svoju domácnosť vyzdobenú ako z rozprávky!

Herečka Hana Gregorová je známa tým, že miluje Vianoce. Toto obdobie v roku je pre ňu tak špeciálne, že sa snaží predĺžiť si ho najviac, ako sa len dá. Preto vo svojej domácnosti inštaluje veľkolepú výzdobu už koncom novembra a ako sama hovorieva, ponecháva si ju aj do februára. „Vianoce sú pre mňa ten najkrajší gýč, ktorý existuje. Mám rada, keď je všetko prezdobené, vyčačkané a už minimálne mesiac dopredu pripravené. Domček v Rajke si preto zdobím v predstihu, aby som nebola v nejakom veľkom zhone a aby som vianočnú atmosféru mohla nasávať čo najdlhšie. Myslím si, že Vianoce sú ozaj sviatky pokoja, mieru, pokory a mali by sme sa všetci zastaviť a oddať sa myšlienkam, spomienkam a hlavne zmeniť negatívne myslenie na pozitívne,” povedala predstaviteľka Zorka zo seriálu Hranica.

​Tento rok u herečky nie je výnimkou a tak sa počas prvej adventnej nedele so svojimi fanúšikmi na sociálnej sieti podelila s fotkami svojej vianočnej výzdoby. A tá je naozaj ako vystrihnutá z rozprávky. V jej domčeku okrem vianočného stromčeka a množstva svetielok nechýbajú ani Mikulášovia, sobíky, snehuliaci, vianoční škriatkovia, vianočné textílie, ozdobné čižmičky či jagavé sane, ktoré sa vynímajú pred krbom.Krásny Advent všetkým ľuďom dobrej vôle a dobrého srdca. A k nám už môže prísť Ježiško,“ napísala k snímkam.

Sledujte obľúbenú Hranicu každý pondelok a piatok o 20:35 na JOJke!