Krásna Gabika Dzuríková zmenená na nepoznanie: Wau, tento imidž vám vyrazí dych!

Gabika Dzuríková je bez pochýb veľmi pôvabná a šarmantná žena. Vždy chodí krásne upravená a na svojom vzhľade si potrpí. Keďže je ale herečka, na radikálne zmeny imidžu je kvôli rôznym úlohám zvyknutá. Preto bez problémov kývla na návrh, aby premenila na známu Kúzelnú opatrovateľku Nanny McPhee. A výsledok je famózny!

Kúzelná opatrovateľka je jedným z najobľúbenejších filmov, ktoré cez Vianoce vysielame a na našich obrazovkách nebude chýbať ani tento rok. Keďže príbeh o čarovnej Nanny McPhee má v sviatočnej vysielacej štruktúre svoje neodmysliteľné miesto, rozhodli sme sa, že mu venujeme väčší priestor. Oslovili sme herečku Gabiku Dzuríkovú s nápadom, aby sa do Kúzelnej opatrovateľky na pár hodín „prevtelila“. Predstaviteľka Svetlany Otčenášovej zo seriálu Hranica bez váhania súhlasila a výsledok je naozaj fascinujúci.

Gabika Dzurikova ako Nanny McPhee Zdroj: TV JOJ

Čierne viktoriánske oblečenie, klobúk s perím, bradavice, veľký zub, špecifický nos a kúzelná palica. To všetko pod vedením našich maskérok a kostymérok urobili z Gabiky dokonalú Nanny McPhee.Bolo by úžasné prevteliť sa do Kúzelnej opatrovateľky a veľmi rada by som aj na Slovensku točila takúto rozprávku. Bolo to veľmi fajn. Samozrejme, nie je to úplne 100-percentne dokonalé, ale bola to sranda,“ povedala Dzuríková, ktorá túto rozprávku miluje. „Každé Vianoce si ju pozriem, hoci už teraz, keď som staršia, tak si už len prepínam scény, ktoré ma viac bavia. Je to milé, farebné a mám tento film veľmi rada,“ vysvetlila.

Gabika Dzurikova Zdroj: TV JOJ

​Rozprávky vo všeobecnosti patria ku Gabikiným obľúbeným žánrom.Myslím si, že by bolo veľmi zlé, keby ma prestali baviť rozprávky. Tento čarovný svet musí baviť každého, pretože je to taký krásny únik z dnešnej reality. A vždy tam to dobro zvíťazí. Čo, teda, mnohokrát okolo nás nie. Tak už len preto tie rozprávky milujeme,“ myslí si herečka. Jasno má aj v tom, na koho by finty Kúzelnej opatrovateľky použila. „Niekedy, keď vidím také rozmaznané detičky, čo chodia okolo nás, tak na ne by som to použila určite. Ale aj na niektorých dospelých, aj tí by si to zaslúžili, pretože sa niekedy fakt správajú ako deti,“ dodala s úsmevom.