Gabi sa bude len neveriacky pozerať: Aha, ako sa Julo pochlapí a všetko jej vykričí!

Policajt Julo Boban nepatrí práve k tým najobľúbenejším občanom Krivého. No, keď sa postaví na strechu domu a bude chcieť z neho skočiť a spáchať tak samovraždu, všetci mu prídu na pomoc. Objaví sa aj Gabi, ale tá veľmi rýchlo oľutuje, že vôbec prišla...

Julo v Krivom vôbec nie je obľúbený a to z jednoduchého dôvodu. Snaží sa naplno robiť svoju policajnú prácu a dlhé roky sa snaží dolapiť miestnych pašerákov. Na rozdiel od svojich kolegov sa skrátka nezmieril s tým, že ich proste nikdy nechytí. To, že ho Krivčania nemajú príliš v láske však neznamená, že im je úplne ľahostajný. Keď sa preto postaví na strechu domu a bude odtiaľ chcieť skočiť, všetci budú v pozore. Na pomoc prídu nielen policajti, ale aj miestni dobrovoľní hasiči.

Na pomoc dokonca zavolajú aj jeho manželku Gabi, ktorá je hlavným dôvodom jeho problémov. Chce sa s ním rozviesť, no keďže on ju stále miluje, nechce už ďalej žiť. Presvedčia ju preto, aby k domu prišla a povedala mu, že sa už rozviesť nechce. Verili, že Julo tomu uverí, zlezie zo strechy a dráma skončí. Lenže, celé to akosi vypáli úplne inak. Julo sa konečne pochlapí a pred všetkými jej vykričí, čo má na srdci. Nuž, a jej sa to samozrejme nebude páčiť. Pravda sa totiž nepočúva ľahko. Ako to napokon celé dopadne?

Sledujte obľúbenú Hranicu každý pondelok a stredu o 20:35 na JOJke!

Tagy: Hranica