Jana Labajová z Hranice má prvú debutovú skladbu: Z tejto piesne budete mať zimomriavky!

Obľúbená blondínka známa z úspešného seriálu Hranica dostala do vienka nielen herecký talent, ale aj anjelský hlas. Dokazuje to vo svojej debutovej skladbe Je čas ísť, ktorá v týchto dňoch uzrela svetlo sveta!

Herečka Jana Labajová je divákom JOJky známa hneď z viacerých seriálov, no najviac sa do povedomia ľudí dostala prostredníctvom seriálu Hranica. V tom stvárňuje temperamentnú Viky Brázdovú, ktorá aktuálne plánuje spoločnú budúcnosť s otcom svojho dieťaťa - Sergejom Otčenášom.

Mnohí diváci však určite nevedia, že Jana nie je len skvelá herečka, ale aj vynikajúca speváčka. A hoci sa spevu venuje už naozaj dlho, jej prvá debutová skladba uzrela svetlo sveta až v týchto dňoch. Volá sa "Je čas ísť" a už na prvé počutie z nej budete mať zimomriavky. "Hľadám správne slová, ako by som opísala to, čo cítim. Ale načo? Všetko v tej piesní je. Odkaz je: Ak máš strach vykročiť, rozhodnúť sa, čo je správne, začni dýchať. Nalaď sa na svoje srdce a miluj! Ty si strojcom svojho šťastia. Je to o tebe. Tak nechaj žiť," povedala o skladbe Jana, ktorá je autorkou textu i hudby. K piesni vznikol aj nádherný videoklip, ktorý sa nakrúcal v ateliéroch Hranice i v krásnej prírodnej scenérii Záhoria. O hudobnú produkciu a aranž sa postarali Tamáš Belicza a David Juraj Raši, mix a master mal pod palcom Ľuboš Brtan a kameru so strihom mal na starosti Vlado Straka. "Verím, že môj debut zarezonuje tam, kde má," dodala Labajová s úsmevom.

Sledujte obľúbené seriál Hranica aj s Janou Labajovou každý pondelok a stredu o 20:35 na JOJke!