Iveta Fedorová z Hranice ukázala svoju maminu: Jej krásne vyznanie vás chytí za srdce!

V úspešnom seriáli Hranica stvárňuje príslušníčku ukrajinskej hraničnej polície herečka Iveta Fedorová. Pri príležitosti nedeľňajšieho Dňa matiek sa rozhodla ukázať svoju maminu a rovno jej aj venovala nádherné vyznanie!

Ambiciózna ukrajinská policajtka Larisa Hrihorova zo seriálu Hranica pôsobí v uniforme odmerane a chladne. Je to spôsobené tým, že si od všetkých drží odstup a seba i svoju prácu totiž berie veľmi vážne. Jej herecká predstaviteľka Iveta Fedorová je však jej úplným protipólom. Srdečná, milá a vždy usmiata herečka okolo seba šíri dobrú náladu a radosť. Zo všetkého najviac miluje svoju rodinu a niet preto divu, že pri príležitosti Dňa matiek vzdala hold tej najdôležitejšej žene v jej živote. "Všetko, čo mi vštepila, tak dnes ma sprevádza životom. Buď láskavá, pokorná, spravodlivá, pracovitá, rodina je na prvom mieste, všetko, čo potrebuješ, rob tak, aby si si našla v špajzke, choď si za svojimi cieľmi, dokážeš všetko, čo len budeš chcieť. Keď sa povie slovo Láska, tak to je moja Mamka. Milujem ju nadovšetko. Veľké Ďakujem jej patrí za to, aký som človek," vyznala sa Iveta.

Hranica - Iveta Fedorová s maminou Zdroj: archív I.F.

​Predstaviteľka seriálovej Larisy prezradila, že po mamine toho zdedila až až. "Pokoru, láskavosť, srdečnosť. Samozrejme, neostáva to len pri pozitívnom. Napríklad, taká tvrdohlavosť a ak chcem výsledok, tak včera už bolo neskoro a musíme dokončiť rozrobenú vec. Taký temperament ma svoje plusy aj mínusy, ale bez neho si neviem predstaviť náš Rusínsky život. Musím sa priznať, že som verná kópia oboch rodičov - otcova aj mamkina. Čím som staršia, tým viac vidím v sebe svoju mamku výzorovo, aj povahovo. Sme rovnaké znamenie - rybky. Obe máme veľké srdiečko, ale ak nás niekto sklame, tak je tam veľká bodka," vysvetlila Fedorová.

Hranica - Iveta Fedorová s maminou Zdroj: archív I.F.

Hranica - Iveta Fedorová s maminou Zdroj: archív I.F.


Sledujte obľúbenú Hranicu každý pondelok o 20:35 na JOJke!

Tagy: Hranica