Petra a Krišo spolu prežijú horúce chvíľky a potom to príde: Vymyslia nečakaný plán!

Zdá sa, že Petrin návrat z Bratislavy opäť rozvíri pomerne pokojné vody v Krivom. Mladá Berková nielenže znovu pomotá hlavu odvekým sokom v láske, Krišovi a Šimonovi, ale v dnešnej časti príde aj s nečakaným nápadom.

Petra a Krišo k sebe mali odjakživa blízko. Vyrastali spolu, kamarátili sa, mali dobrý vzťah a istý čas to vyzeralo aj tak, že je medzi nimi láska. Dokonca sa mali aj zosobášiť. V deň svadby si to však obaja rozmysleli, pretože si uvedomili, že ich vzťah je skôr kamarátsko-romantický, než vášnivý a plný skutočného milovania. A tak šli od seba. Petra prežila horúci románik so Šimonom a Krišo sa dal dokopy s Larisou. Lenže ani jedného, ani druhému tieto vzťahy nevyšli a napokon ostali, ako sa hovorí, na ocot.

Keď sa mladá Berková dočasne vrátila z Bratislavy do Krivého, okamžite sa medzi ňou a Krišom obnovilo ich niekdajšie puto. Hoci to nikto z nich neplánoval, stretnutie pri obede skončí intímnosťami v lesnej chate. Nuž, a práve tam Petre skrsne nečakaný nápad. Brázdu sa totiž opýta, či je v Krivom šťastný. Jeho odpoveď bude prinajmenšom rozpačitá, a tak mu navrhne, či nechce ísť do Bratislavy s ňou. Na počudovanie, Krišo nebude dlho otáľať a hneď jej odpovie, že s ňou pôjde. Tá sa poteší a okamžite začnú vymýšľať plán "úteku" z Krivého. Otázne ale je, ako toto ich rozhodnutie príjmu ich rodiny a či sa vlastne vôbec zrealizuje...

Hranica - Petra a Krišo Zdroj: TV JOJ


Sledujte obľúbenú Hranicu každý pondelok o 20:40 na JOJke!

Tagy: Hranica