Roman Poláčik sa na premiére ukázal s milovanou manželkou: Aha, ako sa dokonale zladili!

Zladení do posledného detailu! Pred pár dňami sa v Bratislave uskutočnila slávnostná premiéra filmu Jej telo, na ktorej sa zúčastnili aj viaceré známe osobnosti. Do kina sa vybral aj herec Roman Poláčik, ktorý hviezdi v seriáli Hranica, a spolu s ním prišla aj jeho milovaná manželka. A vyzerali dokonale!

Herec Roman Poláčik sa pred pár rokmi oženil s partnerkou Katkou, ktorá, ako prezradil, bola pre neho láskou na prvý pohľad. "Keď som v roku 2018 začal pracovať v SND. Bolo to takmer na prvý pohľad. Okamžite sme si rozumeli a trávili sme spolu toľko času, až sme pochopili , že chceme spolu tráviť všetok čas," povedal v rozhovore pre Eurotelevíziu. Práve s milovanou manželkou sa minulý týždeň vybral do jedného z bratilavskýc kín, v ktorom sa konala slávnostná premiéra film Jej telo. Na červený koberec prišli ruka v ruke a perfektne zladení do posledného detailu. Obaja sa nahodili do čiernej, ktorú doplnili ležérnymi bielymi teniskami. Už z diaľky tak vyzerali ako dokonalý pár.

Roman Poláčik s manzelkou Zdroj: Profimedia

Roman Poláčik s manzelkou Zdroj: Profimedia

​Hlavnú úlohu vo filme Jej telo stvárňuje herečka Natália Germáni, ktorá hrala aj v začiatkoch seriálu Hranica. Na pľaci sa menila na drzú, no sympatickú Sofiu Brázdovú, Krišovu sestru, ktorá po čase odišla z Krivého. Do rodnej dedinky sa však po jej odchode vrátila druhá sestra, Viky, ktorú hrá Jana Labajová.

Hranica - Roman Polacik a Natalia Germani Zdroj: TV JOJ

Hranica - Roman Polacik Zdroj: TV JOJ


Sledujte obľúbenú Hranicu každý pondelok o 20:40 na JOJke!