Slovensko zasiahla smutná správa: Do hereckého neba navždy odišiel Marcel Nemec (†52)!

Herec a zabávač Marcel Nemec vo veku 52 rokov prehral svoj boj s ťažkou chorobou. Informáciu médiám potvrdila jeho kamarátka, herečka Kristína Tormová.

Svojím láskavým humorom bude zabávať publikum už len v nebi. V piatok popoludní priniesol portál Aktuality.sk informáciu, že obľúbený herec Marcel Nemec prehral svoj boj s ťažkou chorobou. S rakovinou začal bojovať už pred dvomi rokmi a odvtedy so svojimi priateľmi a fanúšikmi na sociálnych sieťach zdieľal každý detail o svojej ťažkej liečbe.

​Obrovská rana prišla na začiatku tohto roka, keď mu lekári oznámili, že má pred sebou už len dva mesiace života. Hoci je to pre každého človeka veľmi bolestivá informácia, Marcel sa snažil užiť si posledné chvíle naplno. Približne pred týždňom informoval, že do jeho "derniéry" mu už neostáva veľa času. Všetko na moju oslavu života, alebo teda poslednú rozlúčku je pripravené... Viem, že je ten čas, takže ďakujem za všetko. Takto to je... A takto to má byť a bodka,“ povedal vtedy pre Nový čas. Koncom januára sa z pódia divadla La Komika navždy rozlúčil s divákmi v hľadisku. Posledné chvíle svojho života strávil s rodinou v Kremnici.


Pozostalým vyjadrujeme úprimnú sústrasť!