Kvôli Inkognitu chcel Hudák držať diétu: Plánoval som schudnúť 10 kíl, podarilo sa mi 10 dekagramov

Z jeho zmyslu pre humor neubudlo.

Michal Hudák je známy ako talentovaný herec a moderátor so skvelým zmyslom pre humor, preto nám je už teraz jasné, že bude fantastickým novým členom tímu hádačov vo vynovenej verzii Inkognita, ktorá štartuje práve dnes o 20:30 na JOJke! Hoci do kresla medzi Zdenku a Zuzku zasadne po prvýkrát, samotný formát mu zďaleka cudzí nie je. „Keď sa povie Inkognito, na um mi zíde zábava, radosť. Ani neviem, ako dávno to bolo, keď som to videl prvýkrát. Prepol som si to vtedy a nevedel som sa odtrhnúť od televízora, lebo tak som chcel uhádnuť tú profesiu,“ spomína si na chvíle, keď bol jedným z divákov Inkognita.

Naozaj prešlo málo času, keď som si uvedomil, že by som rád sedel na mieste tých hádačov,“ priznáva. Nečudo, že keď skutočne prišla ponuka do Inkognita, neváhal dlho: „Povedal som áno ako nedočkavá nevesta v mestskom úrade alebo v kostole pred oltárom.“ Na svoj debut v Inkognite sa chcel svedomito pripraviť. „Plánoval som schudnúť 10 kíl, podarilo sa mi 10 dekagramov,“ tvrdí s humorom.

V čase, keď sa Michal Hudák na Inkognito pozeral z pohodlia svojej sedačky, vraj v roli hádača exceloval. „Prečo sa nepýtajú tak, prečo nehádajú takto, lebo v obývačke je každý múdrejší?“ rozčuľoval sa ako každý druhý divák. Bude sa mu rovnako dariť aj v akcii? Sledujte Inkognito dnes o 20:30 na JOJke!