Inkognito kvíz

Zahrajte sa na hádača z Inkognita: Uhádnite netradičné povolania v kvíze a vyhrajte!

Stačí uhádnuť šesť netradičných profesií.

Všetci radi hádame a dozvedáme sa nepoznané a ešte radšej sledujeme Inkognito so štvoricou našich celebritných hádačov, ktorí sa vždy potrápia, pretože pozvaní hostia vykonávajú často tie najnetradičnejšie povolania. Aj keď sa to nezdá, bizarných povolaní na svete existuje nespočetné množstvo. Aby v tom naše celebrity neostali samé, pripravili sme si pre vás kvíz, v ktorom máte možnosť, rovnako ako oni, potrápiť svoje mozgové závity a naplno prejaviť váš „hádačský“ talent.

Vyskúšajte si vaše hádačské schopnosti, otvorte náš súťažný kvíz!

Princíp kvízu je úplne jednoduchý. Na obrázkoch vidíte šesť obrázkových indícií k netradičným utajeným povolaniam a vašou úlohou je zistiť, ku ktorým z troch ponúkaných profesií obrázok patrí. Správna je vždy len jedna možnosť. Pre piatich šťastlivcov sme pripravili Inkognito darček – puzzle s obrázkom Inkognito hádačov.

Ako môžete vyhrať?

Po skončení kvízu sa vám zobrazia výsledky. Ak máte 6 správnych odpovedí zo 6, pošlite nám váš výsledok (možnosť zdieľania pod výsledkami - formou Facebooku alebo emailu) na email [email protected] spolu s vašimi kontaktnými údajmi.

Držíme vám palce pri hádaní a prajeme veľa šťastia v našom Inkognito kvíze!