Piercing na intímnych miestach? K jej pravidelným zákazníkom patrí aj vrcholový politik!

Pri tejto zrelej dáme sa nikto nehanbí.

Včerajšie Inkognito bolo opäť nabité zaujímavými hosťami. Mnohí z nich boli pre našich štyroch hádačov mimoriadne tvrdým orieškom, ktorý sa im nepodarilo prelúskať ani na dvanásty krát. Presne ako pani Lydka, ktorá priam klamala telom. Kto by o tejto zrelej dáme povedal, že sa živí nastreľovaním piercingov? Prítomných samozrejme najviac zaujímalo to, kde všade sa ešte dajú piercingy aplikovať. „Chcú ich na celom tele, úplne na celom tele, aj tam, kde to nie je vidno,“ prezrádza pani Lydka. Tým sa už chtiac-nechtiac dostali k aplikácii piercingov na tie najintímnejšie miesta.

Ak by ste si mysleli, že muži či ženy sú pri tejto pani ostýchaví, ste na veľkom omyle. „Ľudia, keď vidia dámu vo veku, tak idú,“ hovorí zrelá „piercerka“. Vo svojom štúdiu však privítava aj takých klientov, o ktorých by ste to nepovedali. Pred jej piercingovým štúdiom sa pravidelne objavuje vládna limuzína s vrcholovým slovenským politikom. Hoci jeho meno nepoznáme, pani Lydka nám aspoň prezradila, že piercingy si dáva robiť práve na intímnych miestach. Zdenku Studenkovú zas zaujímalo, ako sa táto činnosť vykonáva: „Mňa by zas zaujímalo, či sa to robí v pokojovom stave, alebo v stave pripravenosti.“ Pozrite si celú scénku!

Nevideli ste premiérovú epizódu Inkognita? Nájdete ju zadarmo v archíve! Ďalšiu časť uvidíte opäť v pondelok o 20:35 na JOJke!