Mala to byť lichôtka, bol z toho trapas: Ako sa Kubovčíkovi „zavďačil“ Kuly?

Premiérové Inkognito už dnes večer.

Inkognito je opäť po vyše mesiaci späť s premiérovými časťami. Už dnes večer prídu na obrazovky JOJky vaši štyria obľúbení hádači, ktorí sa budú snažiť odhaliť aj tie najnetradičnejšie povolania a meno tajného hosťa. Tým dnešným bude spevák Kuly. So správnou pomôckou, ktorá prezradila to, že medzi Zuzkou Šebovou a ním je presne 10-ročný rozdiel, to bola pre našich hádačov malina. Tvorca úvodnej pesničky seriálu Panelák nám prezradil, že so všetkými si síce tyká, no so Zuzkou Šebovou len tak „trocha“. Zatykali si vraj iba raz a hanbili sa pri tom ako malé deti. Udialo sa to nadránom. Vtedy spevák povedal mladej herečke len strohé čau a potom Zuzka zmizla za svojím partnerom, Michalom Kubovčíkom.

Kuly neskôr zaľúbencov stretol aj na odovzdávaní Ota, kde bol z Michala a jeho výkonu v úspešnom slovenskom filme taký nadšený, až to s tým lichotením mierne prehnal. Pozeral som ten film, Kandidát, a bolo to výborné, tam si dal takú super scénku,“ prejavil vtedy slová chvály na Zuzkinho priateľa Kuly. „Myslíš tú v tom fastfoode?" spýtala sa ho hviezda z Kandidáta. Kuly však v sekunde svoje úprimné slová chvály potopil jednou malou, ale o to nevydarenejšou otázkou: „Áno? Tam bola taká scénka?“ Nie je teda jasné, ktorú scénku mal spevák konkrétne na mysli, no tá najlepšia z celého filmu to očividne nebola.

Zuzka Šebová si však ešte radšej spomína na inú úsmevnú príhodu z toho istého večera: „Ty si prišiel ako taký malý chlapček a pýtal si sa: Môžem sa s vami odfotiť? A my že: No hádam my s tebou, nie?" Kuly sa rozpamätal aj na túto historku, z ktorej má doteraz v mobile pamiatku v podobe krásnej fotky s dvoma utešenými hercami.

Pozrite si nové vtipné situácie v premiérovom Inkognite už dnes večer o 20:30 na JOJke!