Sexi blondínka jednoducho nestarne: Tomuto vďačí Ďurianová za svoj mladistvý vzhľad!

Sexi blondínka odhalila svoj recept na krásu.

Sympatickú moderátorku Mariannu Ďurianovú televízni diváci poznajú z obrazoviek ako vždy vážnu tvár. Dnes sa však predstaví v úplne inej a oveľa veselšej role. Zaujímavosťou je, že na obrazovkách JOJky sa sexi blondínka objavuje čoraz častejšie. Najprv zavítala do zábavnej relácie Nikto nie je dokonalý, neskôr sa objavila na nakrúcaní pripravovanej relácie Všetko čo mám rád vo dvojici s Mirom Nogom a už dnes večer ju uvidíme v obľúbenom Inkognite. Vo všetkých týchto zábavných formátoch nám typická „správarka“ predstaví svoju pravú tvár, ktorá je úplne iná, než tá počas moderovania ťažkých tém spravodajstva. „Som však celkom veselý človek. Humor je korením celého života, a to nielen toho partnerského. Myslím, že aj okolo seba mám dosť vtipných ľudí,“ prezrádza mamina malého Romanka. Pozitívny prístup k životu plný optimizmu je aj jedným z tajomstiev večne mladistvého vzhľadu čerstvej štyridsiatničky. „Mám veľa dôvodov na úsmev, minimálne svoje malé, takmer päťročné dieťa, ktoré mi robí radosť,“ pokračuje Marianna.

Malý Romanko našťastie zdedil aj kus Mariannej povahy – je veselý, optimistický a v škôlke ho nevolajú inak, ako slniečko. „Materstvo je náročné, no je to to najkrajšie, čo žena môže zažiť. Veľmi si to užívam. Sestra mi nedávno povedala, že keď sa malý zduje a ofučí, vyzerá presne ako ja, keď som bola malá. Je spoločenský tvor, no nie je to typ, ktorý púta pozornosť za každú cenu,“ smeje sa sexi blondínka, ktorej by mohli vizáž i postavu závidieť i oveľa mladšie ročníky

Ku štíhlej línii je však paradoxne pomohol aj Romankov príchod na svet. „Po materstve sa mi zmenila postava v tom,  že sa mi ustálila. V mojom prípade je to najmä o pravidelnosti. Keď je človek slobodný a bez záväzkov, vstávate na obed, neskoro večer idete jesť a nemáte vôbec disciplínu. Takto sa však život upratal – trikrát denne jesť, do toho pohyb, pravidelný spánok a všetko mi veľmi prospelo,“ prezrádza atraktívna moderátorka. Marianna si popri tom udržuje kondičku aj vďaka hatha joge a behu. Musíme uznať, že moderátorka je skvelou inšpiráciou nielen pre všetky svoje rovesníčky, ale i mladšie ročníky.

Sledujte premiérové Inkognito s Mariannou Ďurianovou dnes o 20:35 na JOJke!