Hanba na celý život: Na tento trapas Gordulič tak skoro nezabudne!

Aj takéto boli začiatky bývalého poštára Janka.

​Začínal ako postár Janko, až sa napokon prepracoval k vlastnému zoskupeniu najlepších slovenských stand-uperov pod názvom Silné reči. Ján Gordulič ako správny stand-uper už stihol zažiť nekonečné množstvo trapasov, vďaka čomu dnes môže dávať skúsenosti aj novým talentom. Úroveň slovenského stand-upu sa pritom podľa neho z roka na rok pozitívne mení. „Už sa to oveľa zlepšuje, no stále sa nám hlásia nováčikovia, ktorí to skúšajú. Už v prvom telefonáte sa chvastajú, akí sú super a napokon je to veľký fail,“ hovorí Gordulič. Za posledné mesiace im pritom do tímu pribudli traja-štyria veľmi dobrí ľudia, ktorí teraz potrebujúv vystupovať a písať si nový materiál.

S trápnosťou to síce netreba preháňať, avšak ani ten najlepší stand-uper sa jej občas jendoducho nevyhne. „Treba byť trápny, lebo to človeka uprace trošku, keď má moc pocit, o sebe, že mu to ide. Aj mne sa to stáva raz za dva-tri mesiace sa postavím pred ľudí a nevyjde. Som vtedy rád, že tam mám troch-štyroch kolegov, ktorí idú po mne a zabavia ľudí,“ pokračuje bývalý poštár.

Zdroj: Facebook.com/Ján Gordulič

​Za jeden zo svojich najtrápnejších okamihov Gordulič považuje spoveď dnes už zosnulého internetového zjavu Ladislava Meliška, ktorá rozhodne nedopadla podľa pôvodných plánov. „Meliško bol super, pozval by som ho znova, len ja som to tam totálne pokazil. Dal som si tam nejaké drinky. Nevedel som, do čoho ísť. Vedľa neho sme mali človeka, ktorý mu dovolil piť iba minimum. Bolo to však výborné, vypredali sme masívnym spôsobom klub. Tam som ja ako moderátor vstúpil do svedomia. Tam to jednoznačne vyhral Meliško na pánka. Ľudia ma vysmiali. To si pamätám ako svoj veľký trapas a jeho víťazstvo,“ spomína s pokorou Gordulič. Aj vďaka tomuto momentu si už a svojich vystúpeniach radšej stráži množstvo vypitých borovičiek.

Sledujte Jána Gorduliča v premiérovom Inkognite dnes o 20:35 na JOJke!