Toto najviac trápi našich divákov: TOP 5 záhad Inkognita!

Na všetko máme jasné vysvetlenie.

Inkognito je aj po mnohých rokoch na obraze jedným z najväčších trhákov na slovenskom televíznom trhu. Neustále si ho každý pondelok a štvrtok zapnú na svojich obrazovkách tisíce ľudí, no vtipné momenty od našich hádačov sú veľkým hitom aj na našom webe či Facebooku. Ani po mnohých rokoch však mnohí diváci stále neveria tomu, že všetko, čo vidíte na obraze nie je hrané a je maximálne autentické. Na najčastejšie otázky našich divákov vám prinášame relevantné odpovede:

1. V hľadisku nemáme žiadnych divákov, všetko je postprodukčne upravené

Inkognito - FB divaci Inkognito - FB divaci Zdroj: joj.sk

Neodmysliteľnou súčasťou každej epizódy je aj živé publikum, ktoré je zoskladané z komparzistov, prípadne z našich verných divákov. Dôkazom sú aj občasné zábery priamo na publikum, napríklad v epizóde s tajným hosťom Jurajom Kukurom, ktorý zožal obrovské standing ovation.

​2. Tajný hosť je vopred známy

Mená tajných hostí naši hádači až do poslednej chvíle skutočne nepoznajú a nepozná ich ani väčšina televízie až na pár výnimiek, ktoré s nimi bezprostredne komunikujú. Nevedia to napríklad ani naši kameramani. Hostia dokonca v skutočnosti prichádzajú do maskérne až vo chvíli, keď sú všetci hádači usadení priamo v štúdiu a nemajú tak šancu vedieť, čo sa deje v zákulisí za dverami. Keby si aj náhodou niekto z hádačov potreboval odbehnúť na toaletu, produkcia sa postará o to, aby sa k tajnému hosťovi ani nepriblížil.

Inkognito - Zuzana Marošová Inkognito - Zuzana Marošová Zdroj: joj.sk

​3. Inkognito je vysielané naživo, pritom fotka s tajným hosťom je zverejnená už pred vysielaním

Inkognito skutočne nie je priamy prenos. Nakrúcame ho s dostatočným predstihom tak, aby sme stihli celú epizódu postrihať, ozvučiť, pridať grafiku a celkovo ho postprodukčne doupravovať do finálneho výsledku, aby vyzeralo ako profesionálny produkt hodný skutočnej televíznej zábavy. Jednotlivé epizódy nakrúcame u nás v JOJke na Kolibe spravidla od 10. do približne 15. hodiny a za jediný deň stihneme až troch tajných hostí v troch častiach. Fotografie snímame až v závere každej z nich a následne ich môžeme na našom webe, facebooku či instagrame zverejniť s dostatočným časovým predstihom.

Inkognito - fb divaci tajny host Inkognito - fb divaci tajny host Zdroj: joj.sk

4. Hádači vopred poznajú povolania, keďže takmer všetkých uhádnu raz-dva

Voči tejto dlho omieľanej fáme sa už nedávno dokonca ohradila aj samotná Zdenka Studenková, počas toho, ako sedel na druhej strane štúdia pán Jozef, s ktorým si tesne pred vysielaním spravila foto. Napriek tomu, že sa obaja videli v zákulisí, o Jozefovom povolaní nemala ani tušenia. „Bola som u manikérky. Tá mi hovorila, že bola v spoločnosti istej dámy, ktorá bola na Inkognite a povedala jej: Bola som na Inkognite, Studenková ma uhádla. Ale prečo? Lebo v maskérni jej to povedali, čo ja robím,“ citovala Studenková vety, ktoré jej vyrozprávala manikérka.

Tieto nepravdivé slová vtedy herečku poriadne rozhorčili. „Odkazujem dáme, že klame, vyprosujem si to! Ja som pravdivo rozhorčená, že nás niekto osočuje,“ priznala Studenková, ku ktorej sa pridal aj Mišo Hudák. „Vyzeráme ako hlupáci a naozaj to vyzerá tak, že poznáme profesie dopredu, ale je to hlúposť. My sa sem chodíme tiež zabaviť s vami,“ potvrdil Mišo Zdenkine slová. Veríme, že teraz už všetci veria tomu, že hádači sa chcú v Inkognite zabaviť presne tak isto, ako aj vy.

5. Prečo je v hádačskej zostave práve ten hádač a nie radšej niekto iný?

Zostavu hádačov neustále meníme a prispôsobujeme podľa pracovných aktivít a časových možností jednotlivých hostí. Hádačská zostava sa dokonca strieda aj v priebehu nakrúcacieho dňa, kedy napríklad jeden z hádačov nakrúca iba v prvej epizóde a neskôr prenechá svoju stoličku ďalšiemu kolegovi. 

Inkognito - Nove casti Inkognito - Nove casti Zdroj: joj.sk

​Sledujte premiérové Inkognito s tajnou hostkou Andreou Zimányiovou dnes o 20:35 na JOJke!