Úplný koniec Lucie Bílej v Talente? Obľúbená speváčka v tom má jasno!

Takáto je pravda.

Šou Česko Slovensko má talent baví divákov už od roku 2010 a aktuálne prebieha jej siedma séria. Neodmysliteľnou súčasťou relácie je štvorčlenná porota, v ktorej sa od začiatku objavovala aj speváčka Lucie Bílá. Tá sa však v aktuálnom ročníku Talentu už neukázala. Porotcovskú stoličku totiž prenechala svojej kolegyni Marte Jandovej, ktorá ju zastúpila dokonale. Prečo sa však Lucie rozhodla po šiestich ročníkoch dať Talentu zbohom? "Popravde to bolo moje rozhodnutie. Už som tam bola šesť rokov. Keď niečomu dáte úplne všetko, čo ste mohli a máte pocit, že už tomu viac nemôžete dať, musíte to nechať niekomu inému," prezradila speváčka dôvod svojho odchodu. 

Lucka Bílá ako porotkyňa v šou Česko Slovensko má talent Lucka Bílá ako porotkyňa v šou Česko Slovensko má talent Zdroj: joj.sk

​Jej nástupkyňa Marta Jandová je podľa Lucie bezprostredný a milý človek, a tak je aj ona s aktuálnym ročníkom Talentu maximálne spokojná. "Už by som nebola prínosom. Mám srdce inde. Možno príde televízia s nejakou zmenou, rada zase naskočím, ale do niečoho iného. Už to stačilo," dala Lucie Bílá za Talentom definitívnu bodku. Ani v ôsmom ročníku šou Česko Slovensko má talent tak už Luciu neuvidíme. 

Lucii Bílú uvidíte v dnešnom Inkognite o 20:35 na JOJke!