Do Inkognita zavíta špeciálny tajný hosť: Prekvapí vás, kto prijal naše pozvanie!

Relácia Inkognito je už neodmysliteľnou súčasťou našej vysielacej štruktúry a týždeň čo týždeň prináša dávku zábavy do našich obývačiek. Inak to nebude ani v najnovšej premiérovej časti, do ktorej príde naozaj špeciálny tajný hosť!

Obľúbená relácia Inkognito je zaslúžene silným ťahúňom našej televízie. Aj po rokoch je jedným z najväčších trhákov na slovenskom televíznom trhu a dôkazom je nielen vysoká sledovanosť, ale aj veľká popularita medzi ľuďmi. Skvelí hádači, zaujímavé profesie, množstvo spontánnych humorných situácií a samozrejme, aj lákaví tajní hostia. To všetko robí Inkognito tým, čím je.

Aj v čase koronakrízy pre vás nakrúcame nové časti, lebo vieme, že humor je v zložitých životných situáciách veľmi dôležitý. Každá výroba prebieha pod prísnymi bezpečnostnými opatreniami a na vlastné oči sa o tom presvedčila aj jedna z najpovolanejších osôb. Osoba, ktorá prijala naše pozvanie na post tajného hosťa a nie je ním nikto iný ako predseda vlády Slovenskej republiky – Igor Matovič. Prezradíme, že hádačov jeho meno trochu potrápilo, no zároveň to bude opäť zdrojom skvelých vtipných hlášok.

Sledujte Inkognito s Igorom Matovičom, ktorý bude tajným hosťom, už v pondelok o 20:35 na JOJke!