Reportér Dárius Haraksin ukázal svoju krásnu manželku: Pozrite, akú kočku má doma!

Skúsený reportér je už neodmysliteľnou súčasťou televízie JOJ, keďže mikrofón v ruke je jeho pracovným nástrojom viac než 14 rokov. Okrem roboty sa však naplno venuje aj svojej milovanej rodine – krásnej manželke a dvom synčekom.

Dárius Haraksin je stabilnou súčasťou silného reportérskeho tímu spravodajstva televízie JOJ. Niet divu, keďže okolo televíznej práce sa motal v podstate od puberty. Už ako 13- ročný začal naberať prvé, takpovediac, detské skúsenosti v košickej televízii TV Naša. Neskôr pracoval pre televíziu Global, z ktorej vznikla televízia JOJ. Skúsenosti zo zákulisia pretavil do reportérskej práce, ktorej sa aktívne venuje viac než 14 rokov. Kariérnym medzníkom bol živý vstup pre televíziu Al Jazeera v angličtine o tragédii v Devínskej Novej Vsi, rovnako aj živý vstup pre televíziu CNN o nešťastí na Krásnej Hôrke. Najväčší prelom v jeho kariére ale priniesol august 2012, keď sa začala kauza „Bóorová“. Reportáže o nútených adopciách vo Veľkej Británií významným spôsobom ovplyvnili jeho pracovný život.

Daro, ako ho mnohí v televízii volajú, však rozhodne nežije len prácou. Dlhé roky je šťastne ženatý s blondínkou Danielou, ktorá je láskou jeho života. Pomotať mu hlavu jej určite nedalo veľa práce, keďže je poriadna kočka a navyše je veľmi milá a starostlivá. Spoločne vychovávajú dvoch synčekov a snažia sa naplno si užiť každú voľnú chvíľu. Reportér je teda rozhodne šťastný muž. Mať naplnenie v súkromnom, ale aj v pracovnom živote, je sen azda každého človeka.

Sledujte obľúbené Inkognito s Darom Haraksinom ako tajným hosťom už dnes o 20:35 na JOJke!

---