Zuzana Šebová doslova kvitne do krásy: Pozrite, aká je z nej nádherná tehuľka!

Obľúbená herečka a hádačka z Inkognita sa koncom októbra pochválila azda tou najkrajšou novinkou, ktorú žena môže mať. S manželom Michalom Kubovčíkom totiž čakajú druhé bábätko. Tehotenstvo Zuzke nesmierne pristane a doslova počas neho kvitne!

Sympatická Zuzka Kubovčíková Šebová, ktorú si diváci JOJky obľúbili ako hádačku z Inkognita, sa po prvý raz stala maminou ešte v decembri 2017. Deň pred Vianocami priviedla na svet synčeka Rudka, ktorého vychováva spolu s manželom a hereckým kolegom Michalom Kubovčíkom. Ich rodinka sa však už o pár mesiacov opäť rozrastie. Zuzka totiž koncom októbra oznámila, že nosí pod srdcom druhé bábätko. Hoci bližšie informácie o pohlaví, či mene pre dieťatko nie sú známe, isté je, že „druhý stav“ jej veľmi pristane.

V najnovších epizódach obľúbeného Inkognita totiž žiari šťastím a vyzerá perfektne. Ako sa hovorí, keď je žena spokojná, doslova kvitne do krásy a to je zrejme aj Zuzkin prípad. Už dávnejšie v rozhovore povedala, že sa v roly matky sa cíti naozaj výborne a hoci to nie je vždy ľahké, prináša to množstvo krásnych momentov. ,,Veľmi ma to baví, napĺňa, je to naozaj najkrajšie obdobie, aké sme doteraz zažili,“ povedala Zuzka, ktorá sa ďalšej ratolesti určite už nevie dočkať!

Sledujte obľúbené Inkognito každý pondelok o 20:35 na JOJke!