Zdena Studenková konečne prehovorila: TOTO si myslí o hejtoch na jej vek i vylepšenia!

Členka Činohry Slovenského národného divadla a tiež hádačka z Inkognita sa na internete často stáva terčom hejtov či výsmechu, ktoré sa týkajú jej veku, mladšieho partnera či estetických vylepšení. Ako to vlastne vníma a čo si o hejteroch myslí? Jej odpoveď vás prekvapí!

Zdena Studenková patrí už niekoľko desaťročí medzi tie najlepšie a najúspešnejšie slovenské herečky. Je dlhoročnou členkou Činohry Slovenského národného divadla, no darí sa jej aj v účinkovaní vo filmoch, v seriáloch či v dabingu. Navyše, vždy je štýlovo oblečená, dokonale upravená a pýši sa skvelou postavičkou.

Nuž, a keďže na Slovensku sa úspech v mnohých prípadoch neodpúšťa, namiesto lichôtok či pochvál sa často stretáva s hejtami i nemiestnymi narážkami. Sama však tvrdí, že voči neprajnosti je imúnna a čo o nej ľudia hovoria, ju vôbec nezaujíma. „Raz som bola v televízii v nejakej debate a zrazu nejaká pani na mňa vybľafla do éteru: Pani Studenková, konečne by ste sa mali spamätať a už sa aj začať správať a obliekať na svoj vek. Toto je štýl, že chcela stará mladou byť,“ zaspomínala si na nepríjemný zážitok.

​Herečke sa však vtedy podarilo zachovať duchaprítomnosť a v debate pokračovala, akoby sa nechumelilo. „Ja už som vycvičená za tie roky. Je to veľa rokov, čo je tento mediálny tlak rovnako ako aj tlak ľudí, ktorí majú ten priestor, kde anonymne prezentujú svoje nie príliš lichotivé názory, ten existuje už veľa rokov. Ale ja sa tomu vyhýbam,“ zhodnotila Studenková, ktorá nepoužíva sociálne siete a ani si nikdy nečíta komentáre pod článkami. Zraniť ju podľa jej slov nemôžu ani narážky týkajúce sa jej estetických vylepšení. „Tragédia je vtedy, keď človek už vôbec nemôže opeknieť a je sám zo seba nešťastný,“ dodala s úsmevom a noblesou pre ňu tak typickou.

Sledujte obľúbené Inkognito každý pondelok o 20:35 na JOJke!