Mišo Hudák opäť trafil klinec po hlavičke: Povolanie hosťa uhádol hneď po indícii!

Mišo Hudák je známy svojím briskným myslením, fenomenálnou pamäťou a tiež tým, že si rýchlo spája súvislosti. Niet preto divu, že sa mu pri hádaní profesií našich hostí v Inkognite často tak darí. Výnimkou nebola ani jedna z uplynulých epizód, keď na povolanie hosťa prišiel takmer hneď po vyslovení indície!

Sympatický Andrej prišiel do jednej z uplynulých častí obľúbeného Inkognita s indíciou "s pár balíčkami môžem byť v balíku", ktorá mala naznačovať, že je zberateľom hokejových kartičiek. Len čo vyslovil túto nápovedu, vtipne zareagoval Mišo Hudák. "Díler," povedal a všetkých rozosmial. Možno aj na základe toho si ho hosť vybral ako hádača, ktorý sa začne pýtať ako prvý.

Mišo okamžite vydedukoval, že Andrej zbiera niečo veľmi cenné a hodnotné. "Že každý balíček je tak vzácny, že...s pár balíčkami môže byť vo vážnom balíku," zhodnotil so smiechom. "Systém hokejové kartičky alebo tak," zareagovala Zuzka Šebová. Od tohto momentu to už bola len chvíľa, čo sa im podarilo uhádnuť Andrejovu profesiu. Pozrite si to ešte raz vo videu HORE!

Tagy: Inkognito