Hádači neverili vlastným ušiam: Najprv neuhádli Luckine povolanie a potom prišiel šok!

Hostka Lucie v pondelkovom Inkognite našich hádačov poriadne prekvapila. Najprv ich zaskočilo, akému povolaniu sa venuje, no úplne ich odrovnalo, keď zistili, ako sa volá a kto je jej rodina!

V pondelkovom Inkognite si do kresla pre hostí sadla aj usmievavá Lucie, ktorá prišla s indíciou "naostro". Tá mala hádačov doviesť k tomu, že pracuje ako filmová kaskadérka. Jej povolanie sa im nepodarilo uhádnuť, no keď sa prezradilo, všetko im do seba zapadlo. Plavovláska sa špecializuje na pády z výšky, ktorá sa pohybuje okolo dvadsiatich metrov. K tejto práci sa však nedostala zo dňa na deň. Lucie je totiž bývalá vrcholová športovkyňa, ktorá sa venovala skokom do vody z desaťmetrovej výšky. Po čase ale presedlala na skoky vo voľnej prírode zo skaly. Práve vtedy sa však nakrúcal film, do ktorého potrebovali kaskadérku na skok z výšky a oslovili práve ju. Súhlasila a tak sa začala jej nová pracovná etapa.

INKO - Lucie Andelova Zdroj: TV JOJ

​Najväčší šok však v Inkognite prišiel v momente, keď sa moderátor Vlado Voštinár opýtal, na akom filme pracovala naposledy. "Naposledy som spolupracovala na filme Jej telo. Je to film o mojej sestre a o mojej celej rodine. Hovorí o tom, ako zaobchádzame so svojím vlastným telom. Moja sestra bola vrcholová športovkyňa," povedala Lucie Absolonová Andělová. "Nemyslíte vážne, že to je....jeminenky," vyhŕkol prekvapený Mišo Hudák. "Ja odpadnem," dodala Zuzka Šebová. Film Jej telo si môžete v kinách pozrieť od 23. novembra.

INKO - Jej telo Natália Germani (vpravo) ako filmová Andrea Absolonová so sestrou Lucie (vľavo). Zdroj: TV JOJ


Sledujte obľúbené Inkognito každý pondelok po Hranici o 21:50 na JOJke!

Tagy: Inkognito