Hádači si dali ruku na srdce a povedali to otvorene: TOHTO sa v Inkognite najviac boja!

Neodmysliteľnou súčasťou obľúbeného Inkognita je partia našich hádačov, ktorí sa v každej epizóde snažia prísť na to, aké profesiu majú traja hostia. Štvrté kolo ale považujú za najťažšie, pretože musia uhádnuť meno tajného hosťa. Nuž, a to je kameň úrazu!

Mohlo by sa zdať, že uhádnuť meno tajného hosťa musí byť pre našich hádačov hotová malina. Keď si však predstavíte, že nič nevidíte, takže si logicky nemôžete nič zapisovať a všetky predošlé odpovede si musíte pamätať, taktiež musíte loviť v pamäti a spájať si súvislosti, je jasné, že je to poriadne ťažké. Navyše, väčšina známych tvárí spomedzi našich tajných hostí sa s hádačmi pozná osobne. Takže niet divu, že hádači majú z tohto kola poriadny rešpekt, jemne hraničiaci so strachom. Nuž, a rovnako to majú aj samotní tajní hostia! V dnešnej časti to prezradí Mišo Hudák. „A tam sa boja! Mne už niektorí kolegovia povedali, že: Ty, volali ma do Inkognita, ale ja sa bojím prísť. Prečo? Lebo sa bojím, že ma neuhádnete. Vážne! Normálne sa boja!“ povie. „To preto vy máte také stresy vždy, keď sa vám nedarí. Aby ste uhádli?“ opýta sa Vlado Voštinár.Jasné. Lebo ty si potom ideš domov, Vladko, ale my s nimi musíme ďalej hrať,“ zavtipkuje Zuzka Šebová.

Do debaty sa zapojí aj Fero Joke, ktorý spomenie podľa neho najnepríjemnejšiu situáciu. „Najhoršie je, keď už aj vieme, kto to je, ale nevieme si spomenúť na meno. To je strašné...vzadu sa potom postískame, pohladkáme, že no…,“ vysvetlí.Už mi dávate alibi na dnes, čo?“ podpichne ich moderátor. „Mne sa stalo ešte horšie. Keď už aj približne vieš to meno, ale je tak komplikované, že ho len pomrmlávaš. Lebo sa hrozne bojíš, že ho zle vykokceš,“ zasmeje sa Zuzka. Ja sa bojím, že sme ich tak vyľakali, že dnešný hosť si to rozmyslí a nepríde. Keď nás niekde vzadu pozerá,“ zaklincuje Mišo.

Sledujte obľúbené Inkognito každý pondelok o 20:40 na JOJke!

Tagy: Inkognito