Evelyn bude zo šarmantného hosťa vo vytržení: Pozrite, ako ju budú kolegovia podpichovať!

Pondelkové Inkognito bude naozaj veľmi zaujímavé, a to nielen vďaka profesiám a exkluzívnemu tajnému hosťovi, ale aj pre situácie, ktoré v ňom nastanú. Jedna z nich sa stane, keď do štúdia príde šarmantný Ľuboš. Evelyn z neho bude totiž doslova vo vytržení. A jej kolegovia z panelu to nenechajú bez komentára!

Ako prvý si do kresla pre hosťa sadne v pondelkovom Inkognite sympatický a charizmatický Ľuboš. Evelyn a Zuzka Šebová hneď skonštatujú, že je veľký fešák. Keď si po vyslovení indície so znením „opakujte po mne“ vyberie Evelyn, aby začala hádať, začne sa veľká slovná prekáračka medzi hádačmi a podpichovanie. Ale ja tam cítim niečo také,“ odštartuje konverzáciu Zuzka.Chémia?“ opýta sa Vlado. „Aj ja to cítim...dobre cítiš,“ skonštatuje Fero Joke. Dobre, hanbím sa. Prestaňte. Poraďte mi nejakú otázku, ja som všetko zabudla,“ povie Evelyn a okamžite všetkých rozosmeje.Spýtaj sa ho, ako sa má,“ zavtipkuje Šebová.

INKO - Zuzka a Evelyn Zdroj: TV JOJ

​Následne sa Evelyn začne pýtať, no neuvedomí si, že začala hosťovi tykať bez toho, aby si potykali. Mišo a Fero si to však okamžite všimnú. „Vy si už aj tykáte?“ opýtajú sa unisono. „Pusu! Pusu! Polievka je málo slaná, Evička je nebozkaná,“ začne skandovať Zuzka. Po chvíľke sa všetci upokoja a Evelyn sa bude pýtať ďalej. S otázkami sa jej bude dariť a tak si Vlado neodpustí ďalší komentár. Počúvaj, nechcem byť dvojzmyselný, ale ty ho dáš,“ povie a hádači i publikum okamžite vybuchnú od smiechu.Ja som hovoril, že toto bude veľmi zaujímavá časť. Nech sa páči, Evička, čo si si navarila, to si aj zješ,“ zaklincuje Fero. Nuž, v Inkognite je vždy veselo.

INKO - Evelyn Zdroj: TV JOJ

INKO - Evelyn Zdroj: TV JOJ

Sledujte obľúbené Inkognito každý pondelok o 20:40 na JOJke!

Tagy: Inkognito