Wau! Slovenská speváčka Zea na červenom koberci so svetovými hviezdami: Neuveríte, s kým sa stretla osobne!

Obrovský úspech slovenskej speváčky! Krásna a talentovaná Alžbeta Ferencová má za sebou neuveriteľný večer. Speváčka a herečka, ktorú poznáte pod umeleckým menom Zea, bola pozvaná na prestížne udeľovanie Európskych hudobných cien MTV, kde sa stretla so svetovými a slávnymi hudobníkmi! Tak túto fotku jej naozaj závidíme!

Zeu, ktorú uvidíte už onedlho v hlavnej úlohe na obrazovkách televízie JOJ, ako Ivetu v seriáli o nádejnej modelke, poznajú naši diváci aj zo seriálu Panelák, či zo šou Česko Slovensko má talent. No a o tom, že je talentovaná, niet rozhodne pochýb! Najnovšie má za sebou obrovský úspech. Dostala totiž príležitosť zúčastniť sa prestížnych udeľovaní cien MTV. Na červenom koberci v Maďarsku mala dokonca aj svojich fanúšikov, ktorí ju privítali vo veľkom štýle. Musíme uznať, že jej to nesmierno svedčalo a ako hrdá Slovenska nás reprezentovala perfektne!


Veľkolepé udeľovanie Európskych hudobných cien MTV za rok 2021 sa uskutočnilo tentokrát v Budapešti, čo mala Zea na skok z domova. Pozvanie prijali hviezdy svetového formátu, ako Rita Ora, latino kráľ Maluma, kapela Imagine Dragons, One republic, speváčka Saweetie či tohtoroční víťazi Eurovízie - talianska fenomenálna rocková kapela Maneskin. A práve s nimi má Zea fotku, na ktorej pózujú spoločne. Nuž, Betka má za sebou skutočne veľký zážitok! Stretnúť sa s hviezdami takéhoto formátu na jednom červenom koberci sa rozhodne nepodarí len tak hocikomu. Fotky z červeného koberca či s kapelou Maneskin si môžete pozrieť v galérii!