Alžbeta „Zea“ Ferencová vám na najnovších fotkách vyrazí krásou dych: Aha, aká je to kočka!

Alžbeta Ferencová, známa pod umeleckým menom Zea, si zahrá hlavnú úlohu v novom seriáli Iveta. Zea je nie len talentovanou speváčkou či herečkou, ale aj tanečníčkou. Okrem iného je krásnou ženou a dokazuje to aj na najnovších záberoch. Ahá, aká je to kočka!

Zeu, ktorú uvidíte už onedlho v hlavnej úlohe na obrazovkách televízie JOJ, ako Ivetu v seriáli o nádejnej modelke, poznajú naši diváci aj zo seriálu Panelák, či zo šou Česko Slovensko má talent. No a o tom, že je talentovaná, niet rozhodne pochýb!

Alžbeta Ferencová je žena mnohých talentov. Ako to ale má v reálnom živote? Cíti sa viac ako herečka alebo speváčka? „Najviac ako tanečníčka, potom ako speváčka a ako herečka? No uvidíme, keď vyjde Iveta,“ prezradila krásna Alžbeta v jednom z rozhovorov pre Top Star. Ako ste z jej odpovede zachytili, Betka sa objaví v pripravovanom seriáli Iveta, a to rovno v hlavnej úlohe. Má tak slušne naštartovanú aj svoju hereckú kariéru, ktorú stíha s prehľadom aj popri svojej speváckej dráhe. „Mňa to veľmi bavilo a veľmi sa teším na reakcie ľudí,“ vysvetlila v rozhovore.

Svoje súkromie si síce stráži, no občas sa so svojimi fanúšikmi podelí o nejaký pekný záber. Na najnovších fotkách vyzerá ako hotová bohyňa. Svojou krásou všetkých ohúrila a v štýlovom outfite pôsobí naozaj svetovo. Veď, uznajte sami!

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Zea (@this.is.zea)


Seriál Iveta uvidíte na obrazovkách JOJky už čoskoro!