Betka Ferencová zahviezdi v seriáli Iveta v hlavnej úlohe: Prečo si zmenila identitu?

Alžbeta Ferencová zahviezdi v v seriáli Iveta v hlavnej úlohe. Uvidíte ju tak ako mladú, nádejnú modelku, ktorá sa ničoho nebojí a vyberie sa do sveta niečo dokázať. Speváčku a herečku ale poznáte pod úplne iným menom. Prečo si ho musela zmeniť?

Alžbeta Ferencová je žena mnohých talentov. Ako to ale má v reálnom živote? Cíti sa viac ako herečka alebo speváčka? „Najviac ako tanečníčka, potom ako speváčka a ako herečka? No uvidíme, keď vyjde Iveta,“ prezradila krásna Alžbeta v rozhovore pre Top Star. Ako ste z jej odpovede zachytili, Betka sa objaví v pripravovanom seriáli Iveta, a to rovno v hlavnej úlohe. Má tak slušne naštartovanú aj svoju hereckú kariéru, ktorú stíha s prehľadom aj popri svojej speváckej dráhe. „Mňa to veľmi bavilo a veľmi sa teším na reakcie ľudí,“ vysvetlila v rozhovore.

Betkinu hereckú premiéru uvidíme už v januári na JOJke. Mnohí však nevedia, že herečka a speváčka funguje už pod úplne iným menom. „V Čechách podľa mňa ani niektorí netušia, že sa volám Alžbeta,“ dodala pre Top Star. Krásna speváčka funguje najnovšie pod umeleckým menom Zea, ktoré muselo vzniknúť najmä pre jej zahraničné pracovné aktivity. Viac o zmene mena sa dozviete v rozhovore so Zeou, vo videu HORE!

​O čo pôjde v novom seriáli Iveta? Mladá a sebavedomá študentka Iveta si vie rozhodne užívať život naplno. Pochádza z Trebišova, je tvrdohlavá, nedáva si servítku pred ústa, vždy povie, čo si myslí, neznáša intrigy a akýkoľvek nátlak. Rada sa zabáva, nepohrdne alkoholom, jej komunikácia s miestnymi chlapmi a mladíkmi je svojská ale aj vďaka tomu vždy dosiahne čo chce. Iveta je polo-Rómka, má nezvestného brata a jej najväčším životným krokom bude vstup do modelingového sveta. Aj o tejto dievčine bude seriál Iveta, ktorý uvidíte na obrazovkách JOJky už čoskoro.

V hlavnej úlohe sa ako seriálová Iveta predstaví Alžbeta „Zea“ Ferencová, ktorá je okrem iného úspešnou speváčkou, modelkou či tanečníčkou. Iveta má milujúcu a silne veriacu matku, ktorú v seriáli stvárni fantastická slovenská herečka, Zuzana Mauréry. Okrem nich sa ďalej predstavia Natália Germani, Milan Ondrík, Peter Brajerčík, Milo Kráľ, Daniel Fischer, Juraj Ďurdiak, Michal Kinik, Peter Nádasdi, Niki Dékány či Jaro Beker a ďalší skvelí herci. Seriál režíroval famózny Jan Hřebejk.

Nenechajte si ujsť premiéru seriálu Iveta, už 8. januára 2023 na JOJke!