Milan Ondrík si na seba v seriáli Iveta ušil bič: V jednej veci to mal poriadne ťažké!

V novom seriáli Iveta uvidíte v jednej z hlavných postáv aj Milana Ondríka. A bude to rozhodne úloha, v akej ste ho ešte rozhodne nevideli! Zahrá si totiž modelingového guru. Kvôli tejto úlohe na seba dokonca ušil poriadny bič. Aký? Prezradil v rozhovore.

Adrián, ktorého stvárni Milan Ondrík, je modelingový guru v Bratislave. Nekompromisný voči modelkám, prísny v práci, no v súkromnom živote citlivý homosexuál. Ivetiným zjavom bude tak očarený, že sa rozhodne zmeniť jej fádny život v Trebišove.

Iveta - Milan Ondrík Zdroj: TV JOJ

Čo nám o svojej úlohe prezradil samotný herec? „Hrám inú sexuálnu orientáciu, akou som, ale je to zábavné, ale ušil som si na seba bič, pretože používam trošku inde hlas výškovo, takže je to komplikovanejšie, myslel som si, že to bude jednoduchšie, ale mám tam dosť veľa textu,“ vysvetlil nám Milan Ondrík v rozhovore. Počas celého, niekoľko mesačného nakrúcania seriálu tak používal o niečo vyššie položený hlas, čo pre neho rozhodne nebolo jednoduché. Do svojej postavy v seriáli dal tak úplne všetko. „Nesnažím sa to hrať tak, žeby som to nejak zhadzoval, pretože sám mám veľa kamarátov inej orientácie, ale práce naopak, hľadám v tom nejakú pravdivosť aj napriek tomu, že som trochu zdeformovaný,“ prezradil herec.

Výziev mal ale v seriáli viac. Nie len, že sa popasoval s vyššie položeným hlasom, no vyskúšal si aj prvýkrát v živote lodičky. „Hrám postavu menom Adrián, ktorý je módny návrhár a stará sa o budúce nádejné modelky, respektíve topmodelky a trénuje ich rôzne chôdze, ako catwalk a podobné veci, to znamená, že som si vyskúšal už aj chodenie na štekloch. Bolia ma z toho lýtka, pretože mám svalovicu,“ dodal Ondrík v rozhovore. Musíme ale uznať, že to zvládol na jedničku. Aj to uvidíte v seriáli Iveta už čoskoro.


Sledujte nový komediálny seriál Iveta už 8. januára o 20:35 na JOJke, a to v dvoch častiach za sebou!