Iveta prichádza na obrazovky už dnes večer: Pozrite si exkluzívne prvé minúty seriálu!

Mladá a sebavedomá študentka Iveta si vie rozhodne užívať život naplno. Pochádza z Trebišova, je tvrdohlavá, nedáva si servítku pred ústa, vždy povie, čo si myslí, neznáša intrigy a akýkoľvek nátlak. Pripravte sa, kráska z Trebišova prichádza už dnes večer! Pozrite si exkluzívnu ukážku nového seriálu už teraz.

Rada sa zabáva, nepohrdne alkoholom, jej komunikácia s miestnymi chlapmi a mladíkmi je svojská ale aj vďaka tomu vždy dosiahne čo chce. Iveta je polo-Rómka, má nezvestného brata a jej najväčším životným krokom bude vstup do modelingového sveta. Aj o tejto dievčine bude seriál Iveta, ktorý uvidíte na obrazovkách už dnes večer.

V hlavnej úlohe sa ako seriálová Iveta predstaví Alžbeta „Zea“ Ferencová, ktorá je okrem iného úspešnou speváčkou, modelkou či tanečníčkou. Iveta má milujúcu a silne veriacu matku, ktorú v seriáli stvárni fantastická slovenská herečka, Zuzana Mauréry. Okrem nich sa ďalej predstavia Natália Germani, Milan Ondrík, Peter Brajerčík, Milo Kráľ, Daniel Fischer, Juraj Ďurdiak, Michal Kinik, Peter Nádasdi, Niki Dékány či Jaro Beker a ďalší skvelí herci. Seriál režíroval famózny Jan Hřebejk.

Seriál bude mať osem častí, počas ktorých toho uvidíte naozaj dosť. „Pôvodná slovenská miniséria Iveta s humorom no bez príkras obnažuje medziľudské vzťahy či predsudky, ktoré nás obklopujú, a s nadhľadom poukazuje na viaceré sociálne problémy, ktoré sú v bežnom živote tabu. Stoja za ňou hviezdne mená na čele s oceňovaným režisérom legendárnych Pelíšok, Janom Hřebejkom, a scenáristom Petrom Kolečkom, ktorý po minisérii Most! napísal autentický seriál aj zo slovenského prostredia,“ uviedol na sociálnej sieti generálny riaditeľ televízie JOJ, Marcel Grega.

Predstavujeme vám hlavné postavy seriálu, na ktoré sa môžete tešiť už dnes večer!

Iveta, ktorú stvárni Alžbeta Ferencová, je mladá sebavedomá študentka Iveta si vie užívať život naplno. Je tvrdohlavá, nedáva si servítku pred ústa, vždy povie čo si myslí, neznáša intrigy a akýkoľvek nátlak. Rada sa zabáva, nepohrdne alkoholom, jej komunikácia s miestnymi chlapmi a mladíkmi je svojská ale aj vďaka tomu vždy dosiahne čo chce. Pôvabné dievča tmavej pleti s ambíciou byť iná ako všetci ostaní.

Zdroj: TV JOJ

Diana, ktorú stvárni Zuzana Mauréry, je vdova a matka mladej Ivety. Je hlboko veriaca kresťanka, k viere sa všemožne snaží priviesť aj svoju dcéru. Jej slabosťou sú neustále výčitky voči Ivete, ktorá je podľa nej neženská, nezodpovedná a lenivá. Dianu kvári jej veľké tajomstvo, kvôli ktorému sa trápi, denne chodí do kostola, verí v zázraky.

Iveta - Zuzana Mauréry Zdroj: TV JOJ

Borik, ktorého stvárni Daniel Fischer, je roztržitý, nešťastný "objaviteľ" dievčat, ktoré zháňa do bratislavského bordelu. Neznáša násilie, napriek tomu svojim správaním provokuje potenciálnych nepriateľov.

Iveta - Daniel Fischer Zdroj: TV JOJ

​Adrián, ktorého stvárni Milan Ondrík, je modelingový guru v Bratislave. Nekompromisný voči modelkám, prísny v práci, v súkromnom živote citlivý homosexuál. Očarený Ivetiným zjavom, odhodlaný zmeniť jej fádny život v Trebišove.

Iveta - Milan Ondrík Zdroj: TV JOJ

Kňaz, ktorého stvárni Jevgenij Libezňuk, je trebišovský gréckokatolícky kňaz, ktorý sa všemožne snaží viesť svoje ovečky k pravdovravnosti a dodržiavaniu božích prikázaní.

Iveta - Jevgenij Libezňuk Zdroj: TV JOJ

Sandra, ktorú stvárni Natália Germáni, je mladé krásne dievča, ktoré sa dostane do bordelu, v ktorom ticho trpí kvôli zmluve. Jej život sa obráti hore nohami v momente, keď spozná Ivetu. Sandra je taktiež hlboko veriaca, má veľké sny a okrem kariéry túži aj po láske. Je priateľská, no v momente, keď je jej dosiahnutie cieľa ohrozené, nebojí sa použiť aj tie najväčšie zbrane.

Iveta- Natalia Germani Zdroj: TV JOJ

Nenechajte si ujsť Ivetu, krásku z Trebišova, už dnes o 20:35, v dvoch častiach za sebou, na JOJke!