Spoznali by ste ho? Milan Ondrík hral aj v TÝCHTO seriáloch: Takto vyzeral herec kedysi!

Milan Ondrík si v seriáli Iveta, aj vďaka svojej úlohe módneho guru Adriána, získal mnohých. V minulosti ste ho ale mohli vidieť v rôznych zaujímavých rolách. Spoznali by ste ho aj v týchto JOJkárskych projektoch?

Seriál 1890

Milan Ondrík patril v seriáli 1890 medzi najvtipnejšie postavy. Jeho rolu žandára Ondríka si v čase vysielania dobového seriálu všetci veľmi obľúbili. Táto postava si vyžadovala napríklad aj nalepené bokombrady či fúzy a tie ho veru vedeli poriadne potrápiť. Aj v tejto úlohe sa zapísal divákom, ako skutočne skvelý herec. Spoznali by ste ho s fúzikmi a v uniforme?

1890 - Milan Ondrik 1890 - Milan Ondrik Zdroj: joj.sk

Seriál Za sklom

Azda jeden z najúspešnejších seriálov JOJky priniesol seriálovú postavu aj Milanovi Ondríkovi. Objavil sa v druhej sérii Za sklom a zahral si mafiána Bongyho, ktorého zavraždili. V tretej sérii sa však v deji retrospektívne vracal. Málokto vie napríklad aj to, že si v seriáli zahrala aj hercova manželka Zuzana.

Zdroj: TV JOJ

Iveta

Postavu, v akej sme ho doteraz nikdy nevideli, hrá Milan Ondrík v najnovšom komediálnom a mimoriadne úspešnom seriáli Iveta. Ako modelingový guru Adrián si všetkých získal a je taktiež zárukou tých najvtipnejších, ale aj najsilnejších scén. Tak čo, kde sa vám Milan Ondrík páčil najviac?

Iveta - Milan Ondrík Zdroj: TV JOJ

Nenechajte si ujsť nové epizódy seriálu Iveta, každú nedeľu o 20:35 na JOJke!