Orchester Jeana Valjeana prišiel s veľkou novinkou: Ich skladbu Cicsavec nepustíte z hlavy!

Orchester Jeana Valjeana je vám už rozhodne dobre známy a jeho súčasťou sú aj obľúbení herci Dano Fischer zo seriálu Iveta a Nemocnica či Lukáš Dóza z Hranice. Aktuálne vydali novú skladbu a k nej aj nadupaný videoklip. Garantujeme vám, že túto horúcu novinku nepustíte z hlavy!


Kapela vydala novú skladbu Cicsavec, ktorej názov je podobne, ako pri ich ostatných ich pesničkách, slovnou hračkou. Chlapci z OJV sa netaja tým, že milujú hru so slovami a tak sú takmer všetky ich texty založené aj na takýchto kalambúroch. Nová hudobná pecka vás rozhodne dostane do nálady. Spolu so skladbou vydali aj klip, ktorý vám prinášame nižšie v článku. Rozhovor s Danielom Fischerom aj o tejto novej pesničke nájdete vo videu HORE.

Kapela Orchester Jeana Valjeana funguje už roky a jej členovia sú si veľmi blízki. „Sme tam spolužiaci z vysokej školy. Niektorí sme tam už od konzervatória,“ prezradil nám pred časom Lukáš Dóza v rozhovore. Ich nápadité skladby vám môžu byť dobre známe. Najmä titulná pieseň k filmu Šťastný nový rok 2: Dobro došli, ktorú vytvorili práve oni. Skladba „Vezmi si ma“ si získala mnohých a aj samotný klip skvele vykreslil atmosféru celého filmu.

Orchester Jeana Valjeana, alebo aj skrátene OJV, má niekoľko členov, ktorí vám môžu byť dobre známi. Spev a gitara-Daniel Fischer, bicie-Vojtech Geleta, basa-Fedor Frešo, perkusie-Lukáš Dóza, a kláves-Daniel Žulčák. Vypočujte si nadupanú novinku Cicsavec!


Sledujte seriál Iveta, aj s Danielom Fischerom, každú nedeľu o 20:35 na JOJke!