Veľkolepé finále príbehu krásky z Trebišova je tu: Stane sa Iveta napokon kráľovnou krásy?

Miniséria Iveta snáď ani nemohla byť úspešnejšia. Silný príbeh krásky z Trebišova si získal ohromné množstvo divákov a my vám ďakujeme za priazeň. Seriál prichádza do finále a už dnes večer sa dozvieme, ako Ivetina cesta za modelingovou kariérou dopadne. Stane sa novou kráľovnou krásy?

Iveta si toho od začiatku seriálu prežila mnoho. Túžila stať sa modelkou a vo viere v dobrých ľudí skončila na mieste, kde sa jej ani nesnívalo. Bojovala nie len so svojou mamou, ale aj vlastnou identitou, keďže sa po čase dozvedela, že jej brat odišiel, keď bola mladá a že má dokonca iného otca. V agentúre to taktiež nemala ľahké. Pochopiť pravidlá modelingového sveta sa jej spočiatku zdalo nemožné, no svoju cestu si našla. Napokon sa dostala až na Miss Slovensko, kde chcela zabojovať o víťazný titul, aby sa už domov, do Trebišova, nemusela vrátiť. Nakoniec ju zrazila motorka a ešte aj zistila, že je tehotná.

Aj takto by sa dal v skratke opísať príbeh Ivety, dievčaťa s neuveriteľnou krásou a veľkými snami. Už v dnešnom finále seriálu sa dozvieme, či sa Ivetine sny stanú skutočnosťou. Pozbiera totiž všetky sily a finále Miss Slovensko sa zúčastní. Stane sa však kráľovnou krásy? Pripravte si servítky, bude to poriadne emotívne!

Nenechajte si ujsť finále seriálu Iveta už dnes o 20:35 na JOJke!