Dominik György prezradil vtipné pikošky zo seriálu Iveta: O týchto veciach ste ani netušili!

Seriál Iveta je úspešne za nami a mnohí sa už teraz nevedia dočkať druhej série. Jednu z úloh si zahral režisér a herec Dominik György. Ten nám okrem iného prezradil zaujímavosti z nakrúcania. Prečo mu Betka Ferencová počas nakrúcania vybila dych?

Dominika ste mohli vidieť v seriáli Iveta v úlohe Kurta, partnera módneho guru Adriána, ktorého stvárnil obľúbený Milan Ondrík. Ako nám Dominik prezradil, už je to skoro rok a pol od nakrúcania, no sám má pocit, akoby to bolo včera. Počas točenia si užili herci množstvo zábavy. Nechýbajú ani momenty, na ktoré len tak ľahko nezabudnú. „Na začiatku, keď ten Kurt prichádza a keď ma príde budiť Milan, ako môj priateľ Adrián, tak Betka Ferencová ako Iveta mi takú buchla s tým krížom do chrbta, že ma boleli kríže celý deň a ešte aj dych mi vyrazila. No a ešte aj Milan sa smial, že mi silnejšie mala dať,” vysvetlil nám so smiechom túto príhodu.

Niektorí herci zo seriálu sa poznajú už roky a Dominik s Milanom nie sú výnimkou. Poznajú sa už približne desať rokov a keď zistili, že budú hrať spolu, tak si hneď zavolali a obaja sa na tom bavili. „Dohodli sme sa na začiatku, že si z toho budeme tak trošku robiť srandu, ale bez tých takých stereotypných karikatúr,” prezradil nám Dominik.

Keďže hrali milencov, nechýbal ani bozk. Aj z tohto si urobili herci patričnú srandu. Dominik nám prezradil, že Milan Ondrík túto scénu okomentoval naozaj vtipným spôsobom. „Milan mi vtedy povedal, že tento moment mi budú závidieť všetky ženy na Slovensku,” smial sa herec.

Dominik rozhodne nezaháľa a v súkromí pracuje na množstve projektov. Budúci rok má dokonca premiéru jeho vlastný film, kvôli ktorému musel zhodiť svoje blonďavé kučery. Tie boli pre postavu Kurta charakteristické. Na tomto filme spolupracuje so skutočne veľkými menami. „Mám dramaturga perfektného, Ivo Trajkov, ktorý mal teraz v kinách film Piargy a som veľmi rád, že som mnou robil tento scenár. Ďalej mám kameramana výborného, Vladimíra Smutného,” povedal.

Iveta - Dominik György Zdroj: TV JOJ

Aj počas nakrúcania Ivety sa naučil naozaj veľa nových vecí. Predsa len, spolupráca s režisérom Janom Hřebejkom bola aj pre Dominika veľká vec. Čo si od pána režiséra odniesol do svojej režisérskej práce? „Niekedy je fakt dobrá prvá klapka, pretože ja som jeden z tých režisérov, ktorí berú šiestu, desiatu, až pätnástu a on ako keby je hrozne intuitívny. Jemu keď sa to páči na prvýkrát, že tam vidí ten život, tú energiu, tú autenticitu, tak to berie a už to ani nedá zopakovať,” dodal herec v rozhovore.