Kráľovná zmien? Betka Ferencová opäť prekvapila novým účesom: Mali by ste na toto odvahu?

Jej pristane snáď čokoľvek! Alžbeta Ferencová, ktorú poznáme pod umeleckým menom Zea, opäť raz prekvapila štýlovou zmenou účesu. Pozrite, ako to seriálovej Ivete pristane!

Je krásna, talentovaná a rozhodne udáva trendy. Aj tie vlasové! Herečka, speváčka a tanečníčka Zea opäť raz prekvapila štýlovou zmenou účesu a vyslúžila si za ňu komentáre plné chvály. Zea sa totiž zverila do rúk svojmu dvornému kaderníkovi a ten jej na hlave vyčaroval krásny a zdravý účes. Je to naozaj veľmi príjemná zmena.

Betka sa rozhodla pre jemnú zmenu farby aj populárne a mimoriadne trendy mikádo. Odišla síce s rovnou úpravou vlasov, no svedčí jej to aj s pre ňu typickými kučerami. Jej skrátka pristane úplne všetko. Tento kratší strih jej dodal poriadny šmrnc. Čo poviete? Dali by ste sa na takúto zmenu aj vy?

Alzbeta Zea Ferencová Zdroj: IG / this.is.zea

Zea zahviezdila v seriáli Iveta a už čoskoro sa dočkáme aj pokračovania tohto fenoménu. Herečka a speváčka je žena mnohých talentov. Venuje sa naozaj rôznym činnostiam. Ako to má Zea, ako ju pod umeleckým menom poznáme v skutočnosti? Ktorá z činností, ktorým sa venuje, je jej srdcu najbližšia? „Ja to tvrdím stále, ja sa najviac cítim autentická v tanci. Venujem sa mu už skoro 25 rokov, čiže takmer celý môj život a som si v ňom stopercentne istá,“ prezradila nám o sebe v rozhovore. Zdá sa tak, že tanec je skutočne jej najväčšou vášňou. Čo ale spev? V Česku si totiž rozbehla naozaj sľubnú spevácku kariéru. „Ten spev, ja som bola veľmi kritická a myslím si, že som stále na ceste, kde sa chcem zdokonaľovať ale je to hneď tesne za tým tancom a myslím si, že tá moja hudba, aspoň z odozvy ľudí, robí ľuďom radosť,“ dodala.

Iveta - Alžbeta Ferencová Zdroj: TV JOJ

Herectvo je ale pre ňu sféra, ktorú obdivuje, svoju prvú väčšiu skúsenosť si naozaj užila, no pristupuje k sebe kriticky, aby sa zdokonalila čo najviac. „To herectvo, to bola taká skúsenosť, že som bola šťastná a bolo to vtipné a bola to skvelá skúsenosť, ale chcem sa v tom v tichosti zdokonaľovať, aby som o pár rokov mohla aj sama pred sebou povedať, že sa cítim byť herečkou, ale nechcem to unáhliť,“ vysvetlila nám Zea, ktorá by bola rada, ak by to bolo práve herectvo, čo nahradí tanec v jej živote, keďže ako sama hovorí, ten zrejme nebude robiť večne.