Kráska z Trebišova sa vracia na obrazovky: Poznáme dátum štartu pokračovania seriálu Iveta!

Po mimoriadne úspešnej prvej sérii je späť. Fenomén menom Iveta budete môcť sledovať na JOJke už čoskoro. Opäť sa bude rozhodne na čo pozerať!

Dátum, na ktorý sme všetci čakali, je oficiálny. Pokračovanie seriálu Iveta budete môcť sledovať už 3. marca o 20:40 na JOJke!

Seriál bude mať desať častí, počas ktorých toho opäť uvidíte naozaj dosť. To, čo sa všetkým páčilo na prvej sérii sa rozhodne nezmení. Tešiť sa tak môžete na komplikované medziľudské vzťahy, ktoré budú zobrazené s humorom, no bez príkras. Bude to kontroverzné, bude to vtipné aj autentické. Tak, ako pri prvej sérii, aj za touto druhou stoja hviezdne mená. Scenár napísal Peter Kolečko a režíroval fenomenálny Jan Hřebejk.

Z Ivety sa stane žena, ktorá má po obsadení druhého miesta na Miss Slovensko pred sebou krásny život. V súťaži vyhrá byt v Bratislave, čaká bábätko a je plná očakávaní z toho, čo jej budúcnosť prinesie. Čo to ale bude? To zistíte už čoskoro. Iveta vás ale svojim ostrým jazykom a nehasnúcou túžbou baviť sa rozhodne nesklame ani v pokračovaní seriálu.

Iveta - Alžbeta Ferencová a Michal Kiník Zdroj: TV JOJ

V hlavnej úlohe sa na seriálovú Ivetu môžete tešiť v podaní Ažbety Ferencovej. V druhej sérii uvidíte aj Ivetinu mamu, ktorú stvárňuje Zuzana Mauréry a farára, ktorého stvárňuje Jevgenij Libezňuk. Chýbať nebude ani Ivetin otec v podaní Mariána Baloga či Števo, ktorého stvárňuje Michal Kiník. Pribudne nová postava menom Dado, ktorého stvárni Marsell Bendig. V osvedčenej zostave nebude chýbať ani Daniel Fischer, Sophia Korčušková, Juraj Ďurdiak, Niki Dékány či Ladislav Ladomirjak a mnohí ďalší.

Nenechajte si ujsť pokračovanie seriálu Iveta už 3. marca na JOJke!