Betka Ferencová prezradila pikošky z pokračovania seriálu Iveta: Bude to ešte ostrejšie!

Dátum, na ktorý sme tak dlho čakali, už poznáme. Iveta sa vracia na obrazovky už 3. marca o 20:40 a bude to opäť raz kontroverzné aj plné humoru. Vypočujte si rozhovor s hlavnou hrdinkou fenoménu, ktorý rozvášnil celé Slovensko. Čo môžeme čakať od Ivety 2?

Betke Ferencovej sa po odvysielaní prvej série Ivety doslova zmenil život. Nakrúcanie pokračovania si rozhodne užila a nám dokonca v rozhovore prezradila, čo jej milovanú Ivetku čaká. Ak ste si mysleli, že ju po výhre v Miss Slovensko čaká iba pozlátka, boli by ste na omyle. „Čím môžem navnadiť divákov je to, že síce tá Iveta končí nejakým kariérnym vzostupom a vyzerá, že to je na dobrej ceste, no v druhej sérii sa ukáže realita života a to, že Iveta, ale aj ktokoľvek iný, môže stúpať hore, alebo sa môže v tom živote čokoľvek stať a ten človek padne tam, kde by nečakal a tá Iveta to zažije z oboch strán v tej dvojke,“ prezradila nám herečka.

Druhá séria podľa Betky sľubuje ešte viac kontroverzie, viac humoru aj hlbšie nazretie do duší jednotlivých postáv. „Bude to ešte ostrejšie než tá jednotka, čo viem, že už s jednotkou mali nejakí ľudia problém, ale je to satira, je to humor. Tá dvojka je v určitých chvíľach na tej hrane toho, že si musíte povedať, že je to humor a chcem ho prijať. Zameriavame sa na životy nielen tej Ivety, ale aj iných postáv, dostávame sa do ich hĺbky. Dostaneme sa aj do srdca trebišovského chlapca Števa a budeme vidieť, čo prežíva aj ten chlapec, ktorý tam vyrastá. Budú tam aj nové postavy- české aj slovenské,“ dodala Betka v rozhovore. Je tak zrejmé, že sa majú diváci rozhodne na čo tešiť.

Iveta 2 - Betka Ferencová a Michal Kiník Zdroj: TV JOJ

Nenechajte si ujsť seriál Iveta už v nedeľu, 3. marca o 20:40 na JOJke!