Otec seriálovej Ivety má od divákov úžasné reakcie: Kto je v skutočnosti Marián Balog?

Otec seriálovej Ivety Ľubo, má v druhej sérii naozaj veľkú úlohu. Do každej epizódy tak prináša množstvo humoru aj neopakovateľných hlášok. Kto je v skutočnosti Marián Balog, ktorý ho stvárňuje?

Marián Balog je mimoriadne nadšený z toho, že je súčasťou seriálu Iveta aj v druhej sérii. Ako nám v rozhovore prezradil, už tá prvá séria bola podľa neho super a zároveň veril, že dostane v pokračovaní viac priestoru. Jeho prianie sa mu splnilo a tak sa Marián Balog stal jednou z najdôležitejších postáv druhej série. „Ja ďakujem pánovi Kolečkovi za to, že som dostal takúto možnosť robiť niečo také, medzi tak úžasnými ľuďmi. Za tým čo bola, tá drina a práca, keď si človek pozrie výsledok, tak je v nemom úžase,” prezradil nám v rozhovore priamo na špeciálnej premiére seriálu

Kto je ale v skutočnosti Marián Balog, herec, ktorý stvárnil postavu otca Ivety? Charizmatický „Banderas,” ako sa v seriáli nazval, nie je v hereckom svete žiadnym nováčikom. Už vyše tridsať rokov pôsobí v Divadle Romathan, ako herec a sólista. Svoju kariéru začal ešte ako osemnásťročný, a to v Divadle Jonáša Záborského v Prešove. Marián doposiaľ stvárnil celý rad dramatických, ale i komediálnych či rozprávkových úloh nielen na pódiu nášho divadla, ale i v zahraničí. Napríklad, vo Viedni v divadle Rota, kde hosťoval. Natočil aj niekoľko televíznych rozprávok či celovečerných filmov. Taktiež sa podieľal na divadelnej réžii mnohých inscenácii či predstavení pre deti. Do bodky sa tak naplnilo, že má Iveta skutočne hviezdne obsadenie.

Sledujte seriál Iveta každú nedeľu o 20:40 na JOJke!