V Ivete si s Natáliou Germani zahrala aj jej desaťmesačná dcérka: Ten pohľad vás roztopí!

Herečka Natália Germani sa v tom čase, len 10 týždňov po pôrode svojej druhej dcérky, rozhodla vrátiť k práci. Vstúpila tak opäť do sveta seriálu Iveta, v ktorom stvárňuje postavu Sandry. Tá sa v druhej sérii stala mamou. A tak mala herečka novú „kolegynku” - svoju vlastnú dcérku.

Keďže sa v deji príbehu stala matkou, bolo ideálnym riešením, aby jej dcérku v seriáli hrala jej vlastná dcéra. Dcérka Vesa, ktorú má herečka s umelcom Martinom Valihorom, sa narodila v auguste minulého roku. Stala sa tak súčasťou seriálu Iveta už vo veku, keď mnohé deti len začínajú objavovať svet okolo seba. V čase nakrúcania mala len desať mesiacov. „Vesa je úžasné dieťa, myslím si, že jej natáčanie vôbec neprekážalo, lebo mala všetko, čo potrebovala. Ona je aj zvyknutá na taký menší ruch okolo seba. Všetko to zvládla naozaj dobre,“ povedala Germani pre Nový Čas.

Tento krok herečka nevníma len ako návrat k práci, ale aj ako špeciálny moment zdieľania svojho hereckého sveta s malou Vesou. Zábery jej dcérky v seriáli nájdete vo videu vyššie. Musíme však uznať, že sme sa pri pohľade na ňu roztopili láskou.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Natália Germáni (@natalagermani)

Sledujte seriál Iveta každú nedeľu o 20:40 na JOJke!