Kolaps 3

JOJka prinesie na jar nový sitkom, vracia sa Peter Batthyány z Mafstory!

Prezradíme vám názov komediálnej novinky aj herecké obsadenie.

Televízia JOJ bola vždy známa kvalitnými komediálnymi seriálmi, ktoré sa medzi divákmi stali doslova kultovými: Profesionáli, Mafstory, Kutyil sro alebo Hoď svišťom. Zdá sa vám, že momentálne je na našich obrazovkách je v súčasnosti nedostatok humoru? Potešíme vás! Momentálne pracujeme na viacerých nových komediálnych seriáloch, z ktorých prvý uvedieme už túto jar. V kuloároch sa o ňom začína rozprávať ako o „spin-off“ seriálu Mafstory, no spoločnú majú iba jednu hereckú hviezdu: Petra Batthyányhno!

Peter, známy pod familiárnym menom „Baťko“, stvárňoval kultového mafiána Banána. Tentoraz však pôjde o inú postavu a nebude to tak celkom mafián, aj keď sa nevydáva na svojich cestách vždy tou zákonnou cestou. Jeho nová postava Žolty sa práve vracia z väzenia. Vydáva sa za svojim bratrancom Vasilom, aby začal novú etapu života.

Sitkom sa nakrúca pod pracovným názvom Kolaps, na obrazovkách ho uvidíte už na jar a okrem Petra Batthyányho sa môžete tešiť na ďalšie tváre, ktorým komédia nie je cudzia, napríklad na herca Adyho Hajdu alebo Janu Oľhovú, ktorá bravúrne stvárňovala mamu Skajky Balážikovej v Profesionáloch.