Čo si herci urobili? Ady Hajdu tvrdí o Petrovi Batthyánym, že je somár!

Stalo sa niečo počas nakrúcania?

Prípravy nového  komediálneho seriálu Kolabs sú už v plnom prúde a my sme si zobrali na paškál hlavných hrdinov seriálu. Tým dnešným je Ady Hajdu!

Za najväčší úspech sitkomu Kolabs pokladá Ady: Šíriť dobrú náladu. Rád sa zabáva a keď sa mu podarí vďaka svojej práci, ktorú má tak rád, zabaviť ešte aj divákov, je nadmieru spokojný a môže vyhlásiť, že spolu so svojimi kolegami odviedli skvelú prácu.

Ady pre joj.sk prezradil niekoľko “pikošiek“, ktoré si môžete pozrieť vo videu. Zaujímavé je, že počas celého rozhovoru Ady komunikuje so soškou somára, ktorý je vraj Batthyány. Mali herci počas nakrúcania medzi sebou nejakú roztržku, že z Batthyányho  je odrazu somár alebo sa len Ady stotožnil so svojou postavou Vasiľa - uzavretého introverta, ktorý má svoj vlastný svet. Neustály teoretik, fanatik a zberateľ - zhromažďuje veci, nie je schopný ich vyhodiť, ale je obdarený výnimočnou pamäťou. Čo si myslíte vy?

Okrem Adyho Hajdu a Petra Batthyányho sa môžete tešiť na ďalšie tváre, ktorým komédia nie je cudzia, napríklad na herečku Janu Oľhovú, ktorá bravúrne stvárňovala mamu Skajky Balážikovej v Profesionáloch či napríklad aj na herca Romana Pomajba!

Vtipný komediálny seriál Kolabs uvidíte už čoskoro na televíznych obrazovkách JOJ!