Kolabs Peto

Peťo Batthyány je v sitkome Kolabs pod drobnohľadom svojej manželky!

Prečo na neho striehne vlastná žena?

Peťo Batthyány známy ako Banán, Maroš Nagy a najnovšie už aj Žolty prichádza na obrazovky televízie JOJ v novom komediálnom sitkome Kolabs, ktorý uvidíte na JOJke už 26. marca! Hlavná postava Žolty je malý optimistický podvodník, manipulátor so srdcom, bez vzdelania, ale s úžasnou empatiou a schopnosťou predať čokoľvek. Má bodrý prejav a podvádza bez výčitiek...

Zaujímavé je, že námet Kolabsu napísala Peťova manželka Dagmar a Peter je počas celého natáčania  pod jej drobnohľadom. Vystrkovať rožky asi príliš nebude. "Námet napísala moja žena Dagmar a tiež mi to nepripadalo vtipné. V konečnom výsledku to ale vtipné bolo," prezrádza Peter. On je ale na svoju ženu hrdý a má radosť z jej šikovnosti. Hovorí sa však, že vzťahy na pracovisku môžu mať katastrofálne dopady. To by Batthyányovým hroziť ale nemalo. Medzi manželov vstúpil režisér Martin Babulic, ktorý presne vedel, kde, koho, ako usadí. Režisér Martin Babulic, ktorý spolupracoval na viacerých projektoch ako napríklad V siedmom nebi, X FACTOR, Panelák, Modré z neba a najnovšie Kolabs.

Sitkom Kolabs o veselých príhodách Zoltyho a jeho bratranca Vasiľa pri budovaní ich spoločnej kariéry na dlhej a úsmevnej ceste uvidíte na JOJke už 26. marca!