Talent Mariána Mitaša spoznali už aj za hranicami: Neuveríte, s akou hollywoodskou hviezdou si zahral!

Marián Mitaš patrí medzi najlepších súčasných slovenských hercov. A jeho talent spoznali už aj za hranicami. Na JOJke ste ho mohli vidieť v obľúbenej Nemocnici, čoskoro ho budete stretávať ako kriminalistu!

V novej kriminálke televízie JOJ si zahrá kriminalistu Jana Tesára. Nakrúcanie bolo veľmi náročné, prebiehalo celé leto - dokopy až päť mesiacov, a herci museli denne vystriedať niekoľko lokácií! "Nakrúcalo sa takmer vždy dvanásť hodín denne. Zo začiatku to bolo tak, že sme nakrúcali šesť dní a jeden deň sme mali voľný. Tým, že ja a Janka Kolesárová sme aktívni aj v českej metropole, tak sme niekedy noc strávili cestovaním a voľný deň nakrúcaním," opísal svoje náročné leto modrooký herec. Na Kriminálku Kraj sa hlavný protagonista poriadne teší. "Bude to kriminálka, ktorá môže posunúť priestor niekam ďalej. Dúfam, že si nájde svojho diváka. Málokedy sú zločiny kriminalistov tak blízko ako v tomto seriáli. Od piatej časti sa začnú do deja zamotávať osobné linky a má to veľmi pekný oblúk a sociálny rozmer," navnadil divákov Marián Mitaš v Ranných novinách. 

Ako jeden z mála slovenských hercov má Marián Mitaš skúsenosti okrem českej aj s americkou a talianskou produkciou. Tento rok bol pre herca skutočne pracovne náročný, obzvlášť leto. Nakrúcal pre zahraničnú streamovaciu platformu v Budapešti, v Prahe si stihol zahrať vedľa herečky Antónie Liškovej. Jej partner film, ktorý by mal prísť do kín ďalší rok, režíroval "Ide o veľmi pekný príbeh lásky z koncentračného tábora v Terezíne," prezradil pre JOJku. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Marian Mitas (@marian.mitas)

 

​To však nie je všetko. Herec sa dokonca stretol s hollywoodskou hviezdou - Ryanom Goslingom! Marián si tak splnil sen, pretože ide o jeho najobľúbenejšieho herca. Prijal malú úlohu vo filme len, aby sa s ním mohol stretnúť. Nakrúcalo sa aj v Prahe. "Boli tam dokonca traja Ryanovia Goslingovia - samotný Ryan, jeho dablér a kaskadér," opisuje svoj veľký zážitok Marián. S Ryanom si stihol spraviť niekoľko fotografií, ktoré však zatiaľ nemôžu uzrieť svetlo sveta.

Nenechajte si ujsť Kriminálku Kraj v hlavnej úlohe s Mariánom Mitašom na JOJke už čoskoro!