Predstavujeme vám hlavné postavy Kriminálky Kraj: Pozrite, ako sa môže zamotať dej!

Kriminálka Kraj sa môže pýšiť hereckými hviezdami. Okrem Mariána Mitaša a Jany Kolesárovej sú to ďalší výborní herci!

Marián Mitaš stvárni v novej kriminálke postavu Jana Tesára, pôvodne Záhoráka, ktorý roky bojuje so svojimi démonmi. Tých si prináša aj do novej práce, kde spoznáva svoju novú parťáčku - vyšetrovateľku Zuzanu Vicenovú. Na lásku nikdy nemal šťastie. Pre Jana bola práca vždy prioritou a to sa s úspešným vzťahom vylučovalo. Aj s jeho problémom s alkoholom, ktorý sa snaží tajiť. Jano si myslel, že celý život ostane pracovne na východe, no až konflikt s nadriadeným ho vyhnal naspäť na západ krajiny. Jano sa preto sťahuje späť domov, k matke Vilme, ktorej sa rozhodol pomáhať. 

Zdroj: TV JOJ

Zuzana Vicenová je rozvedená kriminalistka pôvodom z Východu. S exmanželom Petrom sú kolegami a skvele spolu vychádzajú. Po odchode syna na vysokú školu začala pociťovať syndróm prázdneho hniezda, čo súviselo aj s jej manželstvom. Zuza v práci celý život prichádzala do kontaktu s mačami a sexizmom a je z nich už unavená. Preto je rada, že doba sa zmenila a ona nemusí počúvať komentáre na veľkosť svojho zadku a pŕs. Vo voľnom čase hrá americký futbal.

Zdroj: TV JOJ

​Petr Vicen je pôvodom z Česka a je bývalý manžel Zuzy. Na Slovensku žuje od vysokej školy a ostal tu najmä kvôli Zuzane, teraz už ho držia len pracovné povinnosti. Občas na ňu žiarli, hlavne po príchode nového kolegu na oddelenie, no stále majú skvelý vzťah. Petr je šéfom jednotky len krátky čas. Na jeho uvoľnené miesto vyšetrovateľa prichádza Jano. 

Zdroj: TV JOJ

​Mária Jarošová "Jaroška" je šéfka krajskej kriminálky a má tesne pred dôchodkom. Z osobných dôvodov sa rozhodla, že už nechce byť v riadiacej pozícii, čo jej šéfovia akceptovali. Ostala však pracovať na oddelení, no takmer nikdy nechodí do terénu. Napriek zaužívanej predstave, že ženy v jej veku nerozumejú technike a technológiám, Jaroška je v týchto veciach zorientovaná, dokonca vynikajúca! 

Kriminálka Kraj prichádza na TV JOJ už 7. septembra!