Tušili ste, že má Marián Mitaš takúto záľubu? Mohol by konkurovať aj profesionálom!

Sympatický herec známy z Nemocnice či Kriminálky Kraj je milovník pohybu a prírody. Napriek tomu, že svoje súkromie si stráži, prezradil nám, aké hobby v sebe objavil počas pandémie!

Herec je vášnivým bicyklistom. A nebojí sa na bicykli vyraziť ani do hôr. Túto záľubu v sebe objavil ešte počas pandémie, kedy sme museli všetci ostať zavretí doma alebo vychádzať maximálne do opustenej prírody. "Kamarát ma počas pandémie presvedčil, že musíme chodiť do prírody, lebo to veľmi pomáha imunite. Začali sme s tým pred viac ako rokom ešte na starých ťažkých bicykloch. Odvtedy už mám nový bicykel, mám obtiahnuté gate, bundu aj dres. To sú veci, ktoré som hovoril, že si v živote na seba nenavlečiem," povedal pre joj.sk.  

Záľubu dokonca pretavil do pomoci druhým. Nie raz ste ho mohli vidieť ako kuriéra pre dobrú vec. Marián Mitaš sa stal súčasťou Misie osobnosti kuriérmi. To, že herec sa nebojí ani poriadne vysokých a nebezpečných terénov, je fakt. Má zdolaných už niekoľko slovenských aj zahraničných vrcholov! 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Marian Mitas (@marian.mitas)

 

Sledujte Mariána Mitaša v Nemocnici každý utorok a štvrtok a v Kriminálke Kraj v stredu o 20:35 na JOJke!